Ако никога не се е отнасяло за теб, то сигурно

...
Ако никога не се е отнасяло за теб, то сигурно
Коментари Харесай

Страхотна и необвързана: Защо толкова жени остават сами с години

Ако в никакъв случай не се е отнасяло за теб, то несъмнено важи за някоя от приятелките ти.

Колкото и в такива случаи да го обръщаме на смешка, аргументите edna жена да бъде страхотна, само че необвързана дълго време, са по-дълбоки и многочислени.
 image2_16x9.png Годината на Дракона идва: ето всичко, което би трябвало да знаем за 2024 и нейния настойник На фокус
Дори да оставим опита настрани, статистиките сочат, че от ден на ден дами избират да не бъдат във връзка – към 50.2% от американците да вземем за пример, или 124.6 милиона души, са необвързани. В Съединени американски щати броят на необвързаните дами е по-голям от този на омъжените.

Сайтът “Bright Side ” предлага взор към тематиката и аргументите за това дамите през днешния ден да бъдат необвързани по-дълго време спрямо преди .

Жените са по-независими отпреди

Заплащането на актуалните дами може да се конкурира с това на мъжете, което ни прави и финансово самостоятелни. Затова и животът без половинка не е толкоз сложен, колкото преди.

Жените са по-емоционално постоянни спрямо преди

Благодарение на образованието и равните права се радваме на доста повече благоприятни условия, а това се отразява на душeвността. Така се усещаме по-спокойни във връзка с прехраната си, която не зависи от брак – оттова идва и облекчението, че няма потребност да споделяме легло с човек, който не обичаме. Затова изчакваме, до момента в който намерим верния.

Жените ценят повече своята независимост и свободно време

През последните години процедурите в салони за хубост, СПA центрове, както и курсове са по-достъпни. Така можем да си позволим да поръчаме храна, която да е подготвена откакто се върнем от масаж, вместо да го пропуснем поради следващото готвене.

Останалите аргументи вижте в галерията: 
 Няколко аргументи дамите да стоят необвързани с години  Няколко аргументи дамите да стоят необвързани с години  Няколко аргументи дамите да стоят необвързани с години  Няколко аргументи дамите да стоят необвързани с години
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР