Ако ни предстои да изтеглим кредит за покупката на нещо

...
Ако ни предстои да изтеглим кредит за покупката на нещо
Коментари Харесай

Ако ни предстои да изтеглим кредит - какво трябва да знаем

Ако ни следва да изтеглим заем за покупката на нещо или с друга цел, е добре да проучим въпроса детайлно и да съпоставим изискванията на другите кредитодатели. Бихме могли да използваме услугите на банка или да се доверим на небанковите финансови институции, които оферират доста удобни бързи заеми.

Колкото повече предварителна информация си набавим, толкоз по-лесно ще аплайваме и ще бъдем утвърдени. Първоначално е хубаво да знаем каква сума ни е нужна и бихме ли могли да си позволим вноските по нея.

Кои са главните типове заеми

Нормално е средствата, които ни трябват, да бъдат за избрана цел. Част от хората желаят да си купят ново жилище, други желаят да покрият разноските за мечтаната отмора или да ремонтират автомобила си. Ето за какво, съществуват разнородни типове заеми:

- потребителски до 5000 лева – подобаващ е за непредвидени разноски или за сливане на отговорности. Парите ще ни бъдат задоволителни, с цел да създадем ремонт, да купим нужен електроуред или да ги вложим в здравето си. За задачата ще ни би трябвало единствено персонална карта. Потребителските заеми са желани както от работещите хора, по този начин и от пенсионерите;

- ипотечен – сумите варират сред 5000 и 30 000 лева Този тип заем би трябвало да бъде гарантиран с неподвижен парцел. Изплащането става на месечни вноски, а лихвата е закрепена за целия интервал. Срокът на заема може да бъде до пет години.

От Crediyes.bg напомнят, че при тегленето на пари от небанкови финансови институции не постоянно се изисква превод на работна заплата и най-малък приход. Бързи заеми може да заявим, в случай че се нуждаем от пари на момента.

Кандидатстваме онлайн и ще бъдем утвърдени извънредно бързо. Тук сумата е по-малка, само че въпреки всичко тя е за незабавни потребности. Лесно е да използваме онлайн калкулатора, с цел да изчислим бъдещите дължими вноски съгласно взетите пари и интервала на заема.

При какви условия можем да вземем заем

Процедурите за кандидатстване към този момент са извънредно улеснени, с цел да може всеки да получи бързо нужната сума. Това може да стане онлайн или при посещаване на офис. Важно е да сме български жители над 18 години, да представим копие от годна персонална карта и да имаме постоянни приходи, с които да плащаме месечните вноски. Препоръчително е потреблението на онлайн калкулатора, тъй като той дава точна визия за тях. Одобрението става в действителност бързо. Консултант ще се свърже с нас, с цел да ни уведоми за отговора, без значение дали той е позитивен, или е негативен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР