Ако не си намерят експертите и компетентните хора, атаките ще

...
Ако не си намерят експертите и компетентните хора, атаките ще
Коментари Харесай

Антон Кутев: Ако ПП не се опират на опита, ще минават номерата

Ако не си намерят специалистите и способените хора, офанзивите ще продължат. Когато нямаш опитността и не се замисляш повече, ще минават тези номера и позитивната сила на това държавно управление е застрашено ще отиде на кино. За това предизвести представителят на служебните държавни управления на Стефан Янев, Антон Кутев във връзка вчерашната неразбория в Народното събрание, в която депутатите гласоподаваха мораториум със задна дата, без да се усетят и през днешния ден. Законово това също може да се окаже проблем, защото самото решение не е още обнародвано в Държавен вестник.
 Народното събрание изненадващо замрази цените на тока по предложение на ГЕРБ
Народното събрание изненадващо замрази цените на тока по предложение на ГЕРБ

Десислава Атанасова благодари за гласуваното от нея предложение

Антон Кутев планува новите депутати и съдружното държавно управление да срещнат голяма опозиция преди лятото. Така стои и въпросът със промяната на основния прокурор и реформирането на правосъдната система. " Промени в КПКОНПИ могат и ще бъдат направени, за това имат нужното болшинство в Народното събрание, само че с Гешев нещата ще бъдат несъмнено по-сложни. "

Като образец обаче за потребността от промени Кутев разяснява още веднъж проблема в строителството на Автомагистрала " Хемус " и конфликтите от последните дни сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Кутев е убеден, че прокуратурата не си прави работата - сигнал до нея служебното държавно управление подаде още юни месец, а до този миг договорите даже не са прегледани. В съответния случай става въпрос за източването на парите за един лот, а останалите лотове, пита Кутев. Той съобщи, че и при другите прави нещата с договорите стоят по този метод, както по това следствие. Парите са източвани, по договорите няма гаранции, има тук-таме застраховки, които обаче са за три години при петгодишни контракти. Самите застраховки изтичат напълно строго, а прокуратурата още не се е задействала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР