Ако не сега, КОГА е моментът да се погрижите за

...
Ако не сега, КОГА е моментът да се погрижите за
Коментари Харесай

Тези 6 неща ще се случат, ако тренирате редовно

Ако не в този момент, КОГА е моментът да се погрижите за духа и за тялото си? Има толкоз доста аргументи да упражняваме. Ето някои от тях:
Дълъг и здравословен живот

Спортът е главната гаранция за здравето и вярното развиване на човек! Редовната физическа интензивност има удобен резултат върху сърдечно-съдовата система, дихателната система, метаболизмът се форсира, имунитетът се усилва и ставате по-устойчиви на стрес.
Красив външен тип

Благодарение на постоянното посещаване на фитнес залата, мускулите ви ще станат по-еластични, вие ще сте по-привлекателни и грациозни. Упражненията са главният инструмент за реализиране на идеалното тегло и съблазнителни форми!
Контрол на апетита

Изненадващо, само че факт! Физическо натоварване контролира апетита. Ендорфините, които се освобождават от мозъка по време на подготовка, управляват апетита.


Благоприятен резултат върху мозъка

По време на тренировките мозъкът получава огромно количество О2, паметта се подобря, а концентрацията се усилва.
Здрав сън

Благодарение на постоянните тренировки във фитнес залата, сънят ви ще е по-спокоен и здравословен. Ще сложите завършек на непрекъснатото пробуждане през нощта.
Чудесно въодушевление

Благодарение на химичните субстанции, освободени в мозъка по време на подготовка (по-специално хормонът на насладата - ендорфин), възприятието за тревога, меланхолия, яд и стрес изчезва надалеч и за дълго време.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР