Ако не се състави правителство, партията, която е виновна за

...
Ако не се състави правителство, партията, която е виновна за
Коментари Харесай

Експерт: Половината правителство ще бъде наредено от Херо Мустафа. Лорер е избран от американците, за да продадем Македония

" Ако не се сформира държавно управление, партията, която е отговорна за това, най-вероятно няма да влезе в идващото Народно заседание ". Това съобщи пред БНР Кристиян Шкварек от Групата на европейските консерватори и реформисти.

Той изрече прогноза, че 47-ият парламент ще успее да излъчи постоянен кабинет.

„ Аз считам, че този кабинет ще бъде 50% подреден от дипломат Херо Мустафа. Това не е интрига.... Живеем в година, когато центърът се реалокира към американското посолство много повече, в сравнение с в предходни години. Ветото за РСМ се случи, тъй като тогава центърът беше някъде другаде ".

Според него Даниел Лорер (от " Продължаваме промяната " - б.р.) е " индивидът, който американците са си избрали, с цел да свърши работата по подчинение от националния интерес, като пусне РСМ оптимално бързо ":
свързани новини85650преди 5 часа54331преди 6 часа
" Не мога да го потвърдя, само че това е моята теза.... Те сами го показаха, излязоха сигнали от Скопие, че той щял да бъде външен министър. Те знаят по-добре от нас, тъй като са им споделили хората, които ще го създадат външен министър. Това е, съответно, американското посолство в София.

Той е безапелационен, че ветото за Северна Македония е трябвало да бъде потребление за договаряния, през които България да наложи националните си ползи и предвижда, че ще има митинги, в случай че държавното управление промени позицията на страната ни по отношение на РСМ.

Кристиян Шкварек съобщи, че позволява поврат в президентската конкуренция след телевизионния спор довечера.

Във връзка с подадените оставки на водачите на Българска социалистическа партия и на партиите в обединяването " Демократична България " той изрече съмнение:

" Поне половината от тях няма да минат и нищо няма да се промени. В ДСБ е допустимо да мине, само че Христо Иванов ще бъде избран отново за водач на " Да, България " с някакви взаимни отстъпки, това го гледахме при Корнелия Нинова преди време. Няма да има пречки, тъй като даже и идващите, които биха пристигнали, осъзнават, че, в случай че не създадат тези взаимни отстъпки, в случай че не се прегърнат десни с леви, тази тотална мешавица, в случай че не се случи, някои партии ще изпаднат от Народното събрание ".

Той назова шоу поръчката, че договарянията за сформиране на ръководеща коалиция ще се водят пред камери:

" Всички хора, които са били в миналото в политиката, знаят, че единственият метод да се водят откровени договаряния е при затворени врата. Защото политиците, когато има камера, стават шоумени и ние ще забележим един фарс, а не това, за което в действителност ще се договорят. Ние няма да чуем пред тези камери, че те ще се договорят да пуснат Северна Македония оптимално бързо и да правят отстъпка от нашата национална идея там. Защото не могат да го кажат, само че всички знаем, че това е една от аргументите да се сформира това държавно управление ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР