Ако не се изпълни първият мандат, вторият няма никакъв шанс.

...
Ако не се изпълни първият мандат, вторият няма никакъв шанс.
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Това е подготовка за война! България я очаква нещо чудовищно

„ Ако не се извърши първият мандат, вторият няма никакъв късмет. Следващите, разнообразни от нула шансове, са за третия мандат.
Това е ситуацията сега “, съобщи математикът и избирателен специалист проф. Михаил Константинов.
„ Ако, след неуспеха на първия и втория мандат, една от партиите, които остават, ясно съобщи, че желае мандата, а другите са споделили, че не го желае, президентът няма опция да лавира.
Така че е ясно къде отива третият мандат, в случай че се стигне до такава степен. Естествено, че в Движение за права и свободи отива “, уточни той в ефира на Нова нюз.
„ Наистина значимата вест е, че през вчерашния ден Европейският съюз (ЕС) разгласи, че поема към военновременен курс на стопанската система. Това е една стъпка преди оповестяване на война.
Когато стопанската система поеме военновременен курс, това е подготовка за война. Това не значи, че ще има война. Нека българите добре си мислят защо им приказват и кое е значимото “, акцентира той.
„ Външната конюнктура е решаваща. Нашите Радини безредици са без значение на интернационалния терен. Нещата не се вземат решение в България, тъй че гледайте какво става на открито “, прикани той.
„ Това, което следим, е една разбунтувала се детска градина, а в профил стоят едни възпитатели, които се чудят в този момент ли да ги нашамарят.
България не е дребна страна. Ние сме междинна европейска страна, а като военна промишленост сме на едно от първите места в Европа. Значението на България в тази война е доста.
Ако би трябвало да има държавно управление – ще има, само че не сме ние тези, които ще го преценим “, уточни специалистът.
По думите му, всички политически водачи се държат неприлично.
„ Тези хора се дискредитираха дефинитивно. Проблемът е, че няма с кого да ги сменяем “, добави той.
„ Избори 2 в 1 са вероятни, въпреки и малко евентуални. Подготовката им би трябвало да стартира на 9 април.
Два избора един след различен е на практика невероятно, това е титанична нелепост. Ако има предварителни избори, те ще са на 9 юни, 2 в 1. Надявам се това да не стане “, сподели още проф. Константинов.
„ Моето мнение е, че предварителни избори няма да има. Това какво чудовищно държавно управление ни чака – не мога да върша прогнози, явно ще бъде някакъв монстър неосъществим. Нашите депутати са еманация на българския дух и воля “, уточни в умозаключение той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР