Ако не се изпълни първият мандат, то няма никакъв шанс

...
Ако не се изпълни първият мандат, то няма никакъв шанс
Коментари Харесай

Михаил Константинов: Ако не се изпълни първият мандат, то и вторият няма

Ако не се извърши първият мандат, то няма никакъв късмет за осъществяване и на втория. Това изясни математикът и някогашен член на ЦИК проф. Михаил Константинов. Той разяснява има ли излаз от политическата рецесия и какви са новите решения на Европейския съюз, свързани с Украйна, дружно с районния шеф на интернационалната социологическа организация „ Катар " Марчела Абрашева пред NOVA NEWS.
" Ако не се извърши първият мандат, то няма никакъв късмет за осъществяване и на втория ", съобщи Константинов. Математикът е на мнение, че политическите водачи се държат неприлично и са се дискредитирали дефинитивно. Той обаче добави, че няма с кого да бъдат сменени. Професорът не счита, че ще има предварителни избори, само че не направи съмнение за това какво ще бъде новото държавно управление.
Абрашева уточни, че от ГЕРБ не желаят да подпишат съглашението, защото не желаят да бъдат довършени промените в страната. Тя е на мнение, че решението сред ръководещите евентуално ще бъде по-дълготрайно.
Константинов сподели, че значимата вест е, че Европейски Съюз е оповестил, че поема военновременен курс на стопанската система, което е стъпка преди оповестяване на война. Професорът разясни, че това не значи, че ще има боен спор. Абрашева не счита, че европейското решение ще докара до оповестяване на война.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР