Ако не промени политиката си Белгия няма да осъществи целите

...
Ако не промени политиката си Белгия няма да осъществи целите
Коментари Харесай

Белгия няма да изпълни зелената сделка на ЕС

Ако не промени политиката си Белгия няма да реализира задачите за излъчванията, избрани в Европейската зелена договорка, написа белгийският вестник „ Тейд “, представен от новинарска организация Белга. Регионалното държавно управление на Фландрия не желае да направи пропорционална вноска или да заплати правата на излъчвания на въглероден диоксид за превъзмогване на разликата.

Иизкванията на Европейската комисия към Белгия са, отделянето от страната на 47% по-малко излъчвания на въглероден диоксид до 2030 година спрямо 2005 година Изисканото понижение на излъчванията към белгийските районни държавни управления е с 43%.

До 30 юни Белгия би трябвало да покаже на Комисията прелиминарен проект за климата. Има разлики при районните понижавания на излъчванията. Брюксел и Валония са се заели с понижаване на излъчванията с 47%, а държавното управление на Фландрия се е лимитирало до 40 процентно понижаване.

Като част от своя проект за климата, Фландрия е въвела саниране и прекъсване на потреблението на природен газ в нови здания.

Първата консултация по проекта за климата ще е в понеделник, се показва в известие.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР