Ако не броим хиперкара AMG-One, който се нуждае от основен

...
Ако не броим хиперкара AMG-One, който се нуждае от основен
Коментари Харесай

Най-мощният Mercedes стана още по-мощен

Ако не броим хиперкара AMG-One, който се нуждае от главен ремонт на мотора на всеки 50 хиляди километра, най-мощният модел в гамата на германците е хибридният AMG GT 63 S 4MATIC+ E Performance. Четиривратото купе се задвижва от 4.0-литров бензинов мотор, който работи взаимно с електромотор и чиято систематична мощ доближава 831 конски сили и оптимален въртящ миг от 1400 нютон метра.
`Най-мощният

Очаквано, тази мощ не е задоволителна на някои автомобилни запалянковци, като тунинг експертите от Opus, които се погрижиха за колата и показаха доработена версия. От компанията споделят, че това е Stage 1, което ни подухва на мисълта, че в бъдеще можем да чакаме още по-сериозни доработки, които да покачат в допълнение мощността.
`Най-мощният

В този случай, основаната към Нюрбургринг компанията е повишила мощността до 952 конски сили и оптималния въртящ миг до 1550 нютон метра. От Opus споделят, че са лимитирали електронно въртящия миг поради сигурността. По този метод четиривратото купе може да се похвали с ускоряване до 100км/ч за единствено 2.7 секунди, както и спринт до 200км/ч за 8.55 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР