Ако не беше толкова тъжно щеше да е смешно“. Така

...
Ако не беше толкова тъжно щеше да е смешно“. Така
Коментари Харесай

Депутати са охранявали вандалите, които свалиха украинското знаме от общината в София

Ако не беше толкоз тъжно щеше да е смешно “. Така ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев разяснява казусът от тази заран, при който бе свалено украинското знаме от постройката на Столичната община.

Депутати от „ Възраждане “ са играли ролята на защита на вишката, посредством която е било свалено украинското знаме. Това описа още Георгиев и дефинира държанието им като „ безобразно “.

Образувана е кореспонденция по случая в 5 районно управление (на МВР), открита е самоличността на чиновниците, които са народни представители. Те даже са се възползвали от служебното си състояние и са споделили на служителите на реда да не се месят.

Георгиев прикани: „ Депутатите да гласоподават закони в Народното събрание, вместо да се катерят по вишки или да ги охраняват. Нужен е лиценз за защита. Те на следващия ден могат и коледната декорация да смъкват “, сподели още Георгиев.

Знамето е възобновено минути по-късно, увери Георгиев. По думите му става въпрос за „ жестоко посягане на демокрацията “. И добави, че чака Министерство на вътрешните работи да си свърши работата.

Припомняме, че по-рано денем представители на партия „ Възраждане “ смъкнаха украинското знаме от общината в София. Това обави водачът на партията Костадин Костадинов и прикани столичният кмет Йорданка Фандъкова да не поставя непознати флагове на столичната община, тъй като ще бъде подведена под отговорност за държавна измяна./ Дарик
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР