Ако не беше мъжът й, Галена Великова никога нямаше да

...
Ако не беше мъжът й, Галена Великова никога нямаше да
Коментари Харесай

Галена Великова развела мъжа си - милионерът я превърнал в звезда

Ако не беше мъжът й, Галена Великова в никакъв случай нямаше да стигне до върха, на който е в този момент. Той я трансформира в звезда! Това се шушука в средите на танцьорите у нас по адрес на съдийката от шоуто „ Денсинг старс ” на Би Ти Ви. Българката, която е огромна звезда и в Гърция и има 10 школи по танци там и в Кипър, дължи цялата си кариера на индивида до себе си, настояват осведомени. Той бил неин началник, когато се срещнали.

Когато отпътува за Гърция, с цел да преподава танци, Галена Великова е 21-годишна третокурсничка в компетентност „ Право ” в Бургас. Тя съчетава ученето със спортните танци. Слаба, гъвкава, с къдрава коса, на фона на тогавашните си колежки не минава за хубавица, само че е извънредно чаровна, усмихната и доста умна. Партньорът й по танци по това време се счита за най-хубавия в България, въпреки че през днешния ден към този момент съвсем никой не помни името му. Той е същинският гений в двойката, а тя настойчиво и неуморно се учи от него, до момента в който станат първенци на страната ни по латино-американски танци. Това се случва през 1995 година Веднага откакто взимат купата, отпътуват за Гърция и стартират да преподават в танцови школи.

До през днешния ден Галена споделя, че се е срещнала със брачна половинка си Константинос Хайна, който е много по-възрастен от нея, около работата като учителка по танци. По думите й, той е „ помагал ” на една от школите, в които работела. Запознати издават, че предприемачът в действителност е бил шеф на нашата звезда. Той е превзет от българката и й предлага да се омъжи за него. После Великова сменя колегата си и с него съумява цели 5 пъти да завоюва шампионата на Гърция. Българинът, за който се твърди, че на процедура я е научил да танцува и я е завел в южната ни съседка, в никакъв случай не доближава такива триумфи.

„ Не са задоволителни единствено опциите, само че и това, че в този спорт някой би трябвало да те финансира и да ти развива качествата. Съпругът на Галена е в шоу бизнеса и това, че е звезда, се дължи значително на него. Тези танци изискват съществени финанси – разноски за костюми, надпревари, пътувания, уроци при най-хубавите треньори в света, всичко би трябвало да се заплати ”, разясниха пред „ Уикенд ” чудесно осведомени източници от спортните среди. Те напомнят, че брачният партньор на българската звезда е бил фамилен, преди да я срещне. Галена споделя в своите изявленията, че Константинос е бил разграничен със брачната половинка си, когато се срещнали, само че съгласно източници на „ Уикенд ” това не дава отговор на истината. Всъщност, Великова съумява да го омае и стартира връзка с него още до момента в който той е с жена си – пухкава гъркиня, от която има дете. Днес двамата освен се радват на здрав брак, само че са и положителни бизнес сътрудници. Съдружници са в не една и две компании, в това число такива, които оперират в България.

Галена и Константинос имат две дъщери. По гледище на гръка българката изчаква с години, преди да стане майка. Тя твърди, че мъжът й държал първо да сбъдне фантазиите си и едвам по-късно да ражда деца. Понеже, когато въпреки всичко склонява да стане баща, Галена към този момент е на близо 40 години, тя ражда двете си деца през година и половина – допустимо най-краткият интервал сред две бременности, който може да си разреши.

Голямата й щерка се споделя Касиани. Кръстена е на свекървата, тъй като в Гърция доста се държало на наследяването на името – доста повече даже от България. Малката се споделя Зои. Звездата от „ Денсинг старс ” твърди, че не е амбициозна майка, само че и двете й деца се занимават с танци, както и с актьорство, волейбол, свирене на китара, езда – всичко, което им е забавно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР