Ако не беше Христо Грозев, нямаше да има разследване на

...
Ако не беше Христо Грозев, нямаше да има разследване на
Коментари Харесай

Бойко Ноев: МВнР се събуди след празниците, изяде сармите и пуйката и покани Митрофанова


Ако не беше Христо Грозев, нямаше да има следствие на съветските служби

Министерство на външните работи се разсъни след празниците, откакто си изяде сармите и пуйката, и предложения съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова и евентуално тя ще каже какви са същинските аргументи за случая с Христо Грозев.

Това разяснява някогашният министър на защитата Бойко Ноев пред бТВ за случая с издирването на проверяващия публицист. Експертът недоумява каква информация чака страната ни от Русия, откакто Кремъл ни залива непрестанно с пропагандата си. И добави, че държанието на Русия по отношение на България е надменно и унизително.

По думите му Христо Грозев е бил потърсен от българските институции, а не персонално от министър-председателя или президента, или от някой водач на политическа партия. Знам, че на втория ден той е бил потърсен и са задействани съответните механизми за обезпечаване, доколкото е допустимо, неговата сигурност, защото той не се намира в България, съобщи Ноев. 

Той добави, че в Русия има закон, който не разрешава да се приказва истината.

„ Ако не беше Грозев, нямаше да има никакво следствие на съветските специфични служби в България. Нямаше да има гърмежите в Сопот. Грозев е поканен в Екологичен потенциал, да го поканят в българския парламент. Да създадат комисия за ролята на службите на Русия в България. Ще им настръхнат косите. Тогава доста хора ще изтрезнеят ”, съобщи специалистът по национална сигурност.

По думите му ДАНС се занимава с кокошки, кметове, крави, пращат го като пожарна команда за случай, които са за Министерство на вътрешните работи. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР