Ако напоследък ви е все по-трудно да прекарвате дълго време

...
Ако напоследък ви е все по-трудно да прекарвате дълго време
Коментари Харесай

20 неща, които само истинските любители на самотата ще разберат

Ако в последно време ви е все по-трудно да прекарвате дълго време в компанията на доста хора или се отегчавате все по-бързо, в случай че близките ви упрекват, че сте асоциална персона, то тази публикация е тъкмо за вас.

1. Когато сте на входната врата, подготвени да излезете от жилището, само че чуете, че в коридора беседват съседи, предпочитате да изчакате вътре, до момента в който всички се разотидат.

2. Уикенд, в който нямате никакви проекти, никакви отговорности - най-хубавото време.

3. Самотна къща в гората - идеалното място за превозване на ваканцията.

4. Живеете със съквартирант/ка и постоянно притихнали в стаята си се вършиме на заспали, с цел да не се постанова да разговаряте с него/нея на отегчителни тематики, когато можете да си прекарате времето надалеч по-добре в компанията на хубава книга, черен шоколад и горещо мляко.

5. Инкогнито сте във всички типове чатове.

6. За рождените дни на познатите си предпочитате да им напишете бързо известие в последния миг, в сравнение с да им се обадите персонално.

7. В първия миг не можете да се сетите за имената и разположенията на повече от два бара в града.

8. Когато приятелите ви ви притиснат най-сетне да се видите, предпочитате да ги поканите на посетители, в сравнение с да ходите по кафенета.

9. Едно от най-важните условия за мъжа/жената на живота ви е да обича самотата колкото вас.

10. Можете да прекарате седмица без да си показвате носа на открито и това въобще няма да се отрази зле на душeвността ви.

11. Все по-често се случва хората да ви отегчават.

12. Интернет - това не е просто занимание, това е метод на живот.

13. Липса на упорити консултанти в магазина - подарък от горе.

14. Предпочитате да разговаряте с изцяло непознати в парка или във влака, в сравнение с да излезете на механа с огромна компания. Вярвате, че от непознатите може да научите доста по-интересни истории, а и не сте длъжни да се вършиме, че сте загрижени за тях.

15. Много обичате да се вършиме, че не сте си чули телефона.

16. Някога сте имали купища другари, само че в този момент предпочитате да употребявате времето си рационално като го прекарвате най-вече с най-важните за вас хора.

17. Вие сте занаятчия в извиненията за това, че не сте дали отговор на нечия покана.

18. Когато имате спогодба със остарял другар или сте канени на събитие, което не можете да откажете, само че в последния миг ви се обадят, с цел да анулират срещата, си казвате: „ Благодаря ти, Боже! "

19. Забелязвате, че с годините въобще не ставате по-толерантни, тъкмо противоположното... изключително към простотията и пошлостта.

20. Истински вярвате в посланието от фотографията по-долу:

 tumblr mzex13uZFg1smdh5lo1 500

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР