Ако напоследък чувствате промяна в себе си, която да се

...
Ако напоследък чувствате промяна в себе си, която да се
Коментари Харесай

10 най-вредни навици според Далай Лама, които проявяваме всеки ден

Ако в последно време чувствате смяна в себе си, която да се характеризира с изнемощялост или нервност, липса на сила, може би това се дължи на някои привички, които изцеждат силата ни. Нека забележим 10 от нездравословните съгласно Далай Лама привички, които вършим всеки ден, умишлено или не. 

Не спазвате обещанията си

Помощта е позитивна линия, която ни зарежда с добра сила, само че единствено в случай че спазим обещанието си откакто сме предложили нашата интервенция. Ще получим противоположния резултат при изискване в случай че не спазим обещанието си, това ще повлияе и на репутацията ви.

Общувате с токсични хора

Някои хора просто желаят да получат изгодада от нас, да ни управляват и манипулират за личните си цели. Понякога осъзнаваме това, само че не вършим нищо по въпроса, което води до доста вътрешни терзания и обвинявания, изпълващи ви с отрицателна сила. 

Не плащате сметките си в период
Далай Лама „ обмисля “ да се прероди в свободен свят и в женско тяло
Далай Лама XIV има намерение да се прероди „ в свободен свят “ и „ в женско тяло “, в случай че обстановката в Тибет остане неп...

Това, като се изключи че може да ви докара спомагателни лихви и разправии, ще повлияе и отрицателно на вас самите, тъй като безотговорността и отлгането ускоряват отрицателните страсти.

Не простите

Да задържата неприятната сила вечно във вас, няма да докара до нищо положително. Опитайте се да простите грешките на хората, даже и да не споделяте повече с тях. Така ще се освободите от тези негативни страсти и ще извършите място за нови, по-хубави такива.

Продължавате да вършиме неща, които не ви харесват

Фокусирайте се върху нещата, които ви носят наслада и задоволеност, а не отрицателни страсти.
Съветите на Далай Лама за дългоденствие
14-ият Далай Лама, който даде обещание да живее до 110-113 години, описа какъв брой часа сън дневно са му нужни, с цел да се усеща здрав. " Тр...

Не отделяте задоволително време за задачите си

Или противоположното – не отделяте задоволително време, с цел да презаредите батериите. С това губите и силата, и продуктивността, и желанието си. Опитайте се да намерите баланс сред работа и отмора.

Претупвате нещата

Дали поради бързане, или тъй като работата не ви е приятна – я вършите не толкоз добре. Това няма да ви даде цялостната задоволеност от свършеното, а даже може и да ви извърши с негативна сила вместо противоположното.

Страх ви е да се изправите против компликациите
Житейските уроци на Далай Лама
Той напуща дома на родителите си едвам на 6. На 15 е квалифициран за военна и дипломатическа кариера, на 25 е заставен да напусне Тибет и...

По този метод вие нарупвате и задържате отрицателни страсти в себе си. Изправете се и се борете с всяко затруднение, като се изключи че ще се почувствате по-добре и горди със себе си, ще освободите и душата си от този затвор на страха.

Не обръщате задоволително внимание на здравето си

За да сте щастливи и да имате сила, би трябвало да сте здрави. Отделяйте нужното време да се грижите както за физическото, по този начин и за психическото си положение.

Оставяте се по течението

Понякога е добре да приемем нещата, които се случват, без да се съпротивляваме и опълчваме на ориста, а да и се доверим и да се оставим по течението, само че не трябва да забравяме, че ние точно направляваме лодката, с която се движим.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР