Ако мога да променя нещо като човек, бих го направил,

...
Ако мога да променя нещо като човек, бих го направил,
Коментари Харесай

Кметът на Бургас за убийството на Стела: Гневен съм

Ако мога да трансформира нещо като човек, бих го направил, споделя Димитър Николов

Трагедията с 23-годишната Стела Маринова от Бургас, която умря след зверско меле на автомагистрала „ Тракия ”, породено от дрогиран водач на ТИР, породи доста сълзи. Кметът на Бургас Димитър Николов показа във Facebook, че изпитва смут, представяйки си болката на околните ѝ, съобщи Флагман.

„ 23-годишно, красиво, занапред започващо живота си бургаско момиче е било убито на пътя поради дрога и неблагоразумие. Отишло си е без виновност, без късмет да оцелее. Други две девойки са ранени “, написа градоначалникът в обществената мрежа. 

„ Това са почтени и нищо неподозиращи деца. Тестът на водача посочил съществуването на метамфетамин. Изпитвам смут, представяйки си болката на околните “, прибавя той.

Димитър Николов споделя, че се усеща ядосан, само че и безпомощен поради следващия случай на с почтени жертви. 

Не знам дали се е случило поради неналичието на боязън от правораздаване или поради неналичието на боязън от контролните органи, или по-скоро е неналичието на самостоятелна отговорност, че с дейностите си можеш да предизвикаш съдбовни последици, прибавя той.

Кметът признава, че не е по силите му да промени нито съзнанието на тези, които сядат зад кормилото пияни или надрусани, нито законите. „ Ако мога да трансформира нещо като човек, бих го направил. Знам, че и всеки един от вас. Поне в света към нас. И най-много в нас “, споделя той.

 
„ Бог да помилва Стела! Сила на околните “, написа Димитър Николов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР