Ако мислите, че светът на Вестерос в Игра на тронове

...
Ако мислите, че светът на Вестерос в Игра на тронове
Коментари Харесай

Игра на тронове не свършва! Задава се нова епична сага

Ако мислите, че светът на Вестерос в Игра на тронове е към своя край с наближаването на новия, финален сезон на най-гледания сериал в света – грубо се лъжете. Галактиката на сагата е подготвена да избухне, с цел да се разшири с хиляди години история.

HBO публично потвърдиха, че са дали зелена светлина за фотосите на нов сериал, който ще върне феновете хиляди години преди борбата за Железния престол, която гледаме в Игра на тронове, и ще споделя за „ падението на света от Златната епоха на героите в най-мрачния му час ". "От ужасяващите секрети на историята на Вестерос до същинския генезис на Белите бродници от мистериите на Изтока до именитите Старк - нищо не е такова, каквото сме си мислили, че е ", разкриват секрети от продукцията Варайъти.

По сюжетът към този момент работят писателят Джордж Р.Р. Мартин, по чиито разказ Песен за огън и лед е основан Игра на тронове, и английската сценаристка Джейн Голдман. Това е едно от петте оферти за нови сериали, основани на героите и историята на епичната сага. Преди време Мартин, който е осведомен и с всички нови планове, разкри, че и петте са по-скоро основани на предисторията на Вестерос, в сравнение с да са продължения на сериала и че в нито една от новите поредици няма да забележим познатите герои.

Ерата на героите е постоянно споменавана в книгите от сагата Песен за огън и лед на Джордж Р.Р. Мартин. Досега тази тематика нямаше изключително огромно наличие в телевизионния сериал, въпреки че значително обичаите и традициите в света на Игра на тронове произлизат от онази ера. Белите бродници са човекоподобните същества, които съставляват съществена опасност в последните сезони на сериала.

В книгите на Мартин излиза наяве, че те са били подчинени от Децата на гората хилядолетия преди да се случат събитията, разказани в Песен за огън и лед, само че в последна сметка се освобождават от техния надзор и се трансформират в най-страховитите създания във Вестерос. Възможно е новият сюжет да се базира точно върху тази антична война, или да опише за построяването на Вала, който стопира бродниците.

Засега не е ясно какво ще се случи с останалите хрумвания за нови сериали. Програмният президент на HBO Кейси Блойс споделя, че всички евентуални планове не престават да се създават и че не гледа на този развой като на конкурентно съревнование.

"Всички се движат по друг график. Работата по тях не стартира по едно и също време, по тази причина се намираме на разнообразни стадии, само че сме доста удовлетворени от това, което виждаме до момента. Все още няма период, в който да вземем решението - може да създадем и 0, можем да създадем и 5. Най-вероятно спинофът ще бъде един ", споделя той.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР