Ако мислите, че може да имате вълшебни и романтични мигове

...
Ако мислите, че може да имате вълшебни и романтични мигове
Коментари Харесай

Най-добрите партньори за мъжете Дева

Ако мислите, че може да имате вълшебни и сантиментални мигове с мъж от зодиакалния знак Дева, евентуално ще ви се наложи много да почакате. А може изобщо да не ги дочакате.
Този мъж се интересува от романтика прекомерно малко, той е удобен материалист. Нито ще седне да ви прави серенада, нито ще тръгне да катери балкон на лунна светлина и да се прави на Ромео. Вашите планове и стремежи към него в края на краищата могат да се окажат в областта на фантазията или теорията, тъй като най-трудното нещо е мъжът Дева за завърже връзка с жена. 
 Звездите за него – мъжът Дева Звездите за него – мъжът Дева
Мъжът Дева се отличава с извънредно изострен разум. Първото нещо, което живо го интересува за другите хора е какви средства те имат те и по...
В никакъв случай не споделяме, че не е кадърен на дълготрайни връзки и обич. Дори в противен случай, той обича своето семейство доста мощно, готово е да постави всички нужни грижи за него. Просто надълбоко в себе си са вкоренени безкрайната обич към дисциплината, работата и дълга.
Когато въпреки всичко " му пристигна времето " и този мъж може да падне в плен в нечии прегръдки. Оказва се въпреки всичко, че някой представителки на нейния пол opt зодиака могат да му " влезнат под кожата ". Ето кои са те:
Мъж Дева - жена Риби
В тази композиция привличането може да стане незабавно и енергично още сега, когато двамата се срещнат. Мъжът Дева ще бъде мощно запленен от нейната невзискателност, деликатност и тактичност. От друга страна дамата Риби ще бъде доста мощно заинтригувана от неговото обаяние, искра и съвършен външен тип. Усещането за съгласие и реципрочност ще бъде главния определящ фактор за устрема им един към различен. В началото е допустимо да има леки запаси от негова страна, само че с течение на времето нещата ще се изгладят и двамата взаимно ще се научат да се допълват. Този мъж ще внесе в този съюз прагматичност, сигурност и ред, а дамата Риби ще добави към него рационализма и хармонията в всекидневието. Очарованието сред тях ще бъде доста мощно. Двамата са в положение да основат извънредно сплотено семейство.
Мъж Дева - жена Скорпион
 Ето за какво Девата е най-хубавата зодия Ето за какво Девата е най-хубавата зодия
Животът на хората, родени сред 23-ти август и 23-ти септември, се ръководи от планетата Меркурий. Известни са като “перфекциони...
Желязната дисциплинираност на мъжа Дева и мистиката на дамата Скорпион - това може да бъде същинско магнетично привличане. Отдадената целеустременост към постигането на задачите в живота и неукротимата пристрастеност, ще дефинират значително техните хармонични взаимоотношения. Заедно тази двойка може да сътвори cudesа както в персонален проект, по този начин и в професионален. Единственото належащо нещо това да се получи е вярно да степенуват по значимост своите цели и да няма вътрешна битка сред тях за управителното място. Защото една такава конкуренция може да има отрицателен резултат. Поради съвпадението на доста ползи, той и тя ще имат опцията да изживеят шеметни мигове и да прекарват дните си дружно, правейки педантични проекти свързани най-вече с бъдещето. Мъжа Дева има потребност тъкмо от такава жена - да поддържа устрема за създаване на материалното благоденствие. В композиция двамата са способни да реализират всичко! 
Мъж Дева - жена Козирог
Това партньорство е белязано от отлично взаимно допълнение и прелестно съгласие. От първия миг на тяхното запознанство, ще се получи натурален синхрон. Различията в техните възгледи ще помогне връзката им да не страда от досада и еднообразност. 
Тези два зодиакални знака могат да създадат една извънредно интелигентна и прагматична двойка. И двамата са склонни да чакат доста от себе си и от другите, и двамата са доста прагматични. Мъжът Дева ще бъде пъклен удивен и запленен от неизчерпаемата сила на дамата Козирог, до момента в който на него му подхожда нейната вътрешен глас и внимание даже към най-малкия подробност. Заедно двамата биха образували стоманен съюз. Тази връзка ще има доста солидна основа, която е основана на тяхното реалистично отношение към света и материалната сигурност. Жената Козирог ще има силите и волята да върви един до друг със своя упорит мъж. Те няма да разрешат на страстите да ги завладяват по какъвто и да било метод. Жената Козирог ще помогне на мъжа Дева малко да успокои топката и да оцени вярно всичко, което е реализирано досега. От другата страна той ще и помогне да сбъдне фантазиите си и ще я насочи към най-хубавия метод да осъществя задачите си. Двамата ще водят много удобен живот един с различен.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР