Ако ми се роди момче ще го кръстя Стефан–на баща

...
Ако ми се роди момче ще го кръстя Стефан–на баща
Коментари Харесай

Владо Данаилов не ще милионите на баща си

„ Ако ми се роди момче ще го кръстя Стефан–на татко ми. А в случай че е момиче–Ирен, на майка ми ”, съобщи Владо Данаилов във връзка проектите си за бъдещите деца. Наследникът на Ламбо се венча по-рано тази година в Съединени американски щати, а в това време към този момент мисли и за деца, научи HotArena .

Или съвсем.

Отскоро Владо е студент по медицина и учи за доктор. Той даже е изтеглил безлихвен заем на стойност 900 000 $, с цел да заплаща образованието си, написа „ България през днешния ден ”.


Майка му, актрисата Ирен Кривошиева споделя, че от 10 000 претенденти, едвам 14 са признати, а Владо е един от тях. Данаилов–младши ще учи в университета „ Джон Едуардс–Маршал ”, през идващите шест до 10 години.

Дни преди да си тръгне от София, Владо се сбогува с всичките си родственици, в това число и с татко си. Синът на Стефан Данаилов признава, че се тормози, че идващите 7 до 10 години няма да може да се връща в България, защото ще е прекомерно ангажиран с образованието си.

Освен това той е безапелационен, че не желае нищо от парите на татко си. „ Най-важното завещание той ми го е предал–своите гени. Друго не желая, с изключение на да е здрав и да е добре. Когато човек работи настойчиво за нещо, той го реализира ”, безапелационен е наследникът на Ламбо.

Нещо повече–той не е изискал и една стотинка от татко си за образованието си, избирайки сложния път на доста млади американци–да тегли заем, който по-късно да изплаща назад на страната.

Въпреки това татко му не го е забравил–осигурил му е апартамент в центъра на София, а на негово име са и част от милионите, които Ламбо натрупа през годините. „ Уредил съм всичко юридически, единствено би трябвало да се изчака ”, майтапи се огромният артист.

Но синът му е твърдо решен самичък да си пробива път в живота. И да стане най-хубавият доктор от Балканите в Съединени американски щати.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР