Ако Матю Макконъхи почувства някога, че е подложен на стрес,

...
Ако Матю Макконъхи почувства някога, че е подложен на стрес,
Коментари Харесай

Матю Макконъхи се похвали с хавайската си вила за близо 8 млн.долара - slava.bg

Ако Матю Макконъхи почувства в миналото, че е подложен на стрес, той към този момент разполага с идеалното място, където може да се отдаде на отмора. По-рано тази седмица стана ясно, че 51-годишният артист е купил прелестна ваканционна вила, ситуирана на брега на Тихия океан в Кайлуа-Конана, Хавайските острови, коствала му 7,85 милиона щатски $. Сделката е осъществена през декември м.г., само че американската преса разкри информацията едвам преди няколко дни.

Имотът, който умерено може да бъде съпоставен с същинско парченце от парадайса, дава освен извънредно успокоение, само че и спираща дъха панорама към естествения басейн, чийто талази се разрушават близо до задния му двор. Сградата, заемаща внушителните 650 квадратни метра, е издигната през 2020 година Въпреки че наподобява изцяло изолирана, тя в действителност е част от първокласен и извънреден 5-звезден плажен ризорт и голф клуб.

Холивудската звезда живее със брачната половинка си Камила Алвес и трите им деца в Тексас, където е роден. Американската преса обаче е на мнение, че щом семейство посети един път новопридобитото си жилище в 50-ия щат, вероятно никой от тях няма да желае да се върне назад към остарелия си дом.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР