Ако линията на ангел-пазителя върви паралелно с линията на живота

...
Ако линията на ангел-пазителя върви паралелно с линията на живота
Коментари Харесай

Закриля Ли Ви Господ? Тази Линия На Ръката Разкрива Дали Над Вас Бди Свръхсила! Виж Своята!

Ако линията на ангел-пазителя върви редом с линията на живота съвсем през цялата длан, това значи, че индивидът се намира под отбрана през целия си живот.

Случва се линията на ангел-пазителя да съпровожда избран дребен сектор от линията на живота, който наподобява доста слаб и даже накъсан. Разривът на линията на живота значи бедствия, заболявания, несгоди и рискове. Но в случай че паралелно с разрива се намира линията на ангел-пазителя, бедата ще отмине индивида.

Ако линията на ангел-пазителя се намира на дясната ръка, значи, че индивидът е получил застъпничество от висшите сили с помощта на персоналните си заслуги. Висшите сили са го наградили със мощна отбрана или за някакви положителни каузи, или за премеждия в предишното.
Ако се намира на лявата ръка, то отбраната на ангел-пазителя е дадена на индивида по рождение и най-вероятно се предава по завещание.

Изобщо притежателите на линията на ангел-пазителя са късметлии в живота. Те постоянно се измъкват невредими от повреди и произшествия, на практика в никакъв случай не изпитват материални компликации, здрави са и приятностите ги отминават.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР