Ако кажем нашата версия, това значи да заемем позиция. Притеснявам

...
Ако кажем нашата версия, това значи да заемем позиция. Притеснявам
Коментари Харесай

Проф. Христова: Има страх, че чрез Радев, Русия опитва да смени управлението на страната

 " Ако кажем нашата версия, това значи да заемем позиция. Притеснявам се, че напоследък анализаторите се трансформират в блестящо знаме на една от двете страни, само че това не внася изгода за разбирането на процеса. Знам, че има война на тълкования и всеки пробва да се присвои моралната позиция, която му дава правото да бъде моралния победител. Знам, че обществото е разграничено блестящо и аргументите не са тук и в този момент, а обратно в историята ", сподели проф. Антоанета Христова пред Нова тв.

Васил Божков седи зад платените хора на улицата. Хората са жертви на огромните игри. Това не е национално въстание, а на избрана група хора. Сигурна съм. 

Най-грубо народът се разделя на две. Изходът е избори, само че не в този момент. Има боязън, че посредством Радев, Русия пробва да смени ръководството на страната. Към този миг митингът не предлага нищо, с изключение на избори. Борисов обира всички неточности на прехода. Най-демократично е да се изчакат изборите, само че не предварителни, безапелационна е Христова.

 

" Изходът е избори, само че не в този момент. Ние си приказваме за обстановката в България. Цялата ни история е борба на други сили, а ние постоянно сме били по някакъв метод манипулирани от тях. Интересите на Балканите се преплитат, само че никой не приказва за това. Трябва да има историци и хора, които схващат от тези въздействия. Както и да не ни е боязън да приказваме за това ", счита политическият психолог.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР