Ако кабинетът Василев се осъществи, има 40 законопроекта, които трябва

...
Ако кабинетът Василев се осъществи, има 40 законопроекта, които трябва
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако кабинетът Василев се осъществи, има 40 законопроекта, които трябва да се приемат за половин година

Ако кабинетът " Василев " се реализира, има 40 законопроекта, които би трябвало да се одобряват за половин година. Това стана ясно през днешния ден на вероятно последното  съвещание на Министерски съвет под управлението на Кирил Петков. 

" Завършихме законодателната стратегия на обединението на база на диалозите. Днес ще бъде изпратена цялата стратегия ", съобщи той, представен от през днешния ден.бг.

" Но действително огромна част от тях би трябвало да бъдат признати в идващите 4 месеца, в случай че желаеме България да продължи в темпа, в който сме застанали. И милиардите евро за асимилиране, които би трябвало да влязат в българската стопанска система да се усвоят, добави Петков. Ето за какво е значимо решението в идващите няколко дни на всеки един народен представител, който би трябвало да реши желае ли да закрие българския парламент и да направи невероятно тази стратегия да се осъществя, или ще поеме държавното отговорно отношение и ще застане зад развиването на България ", сподели още Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР