Ако живеете в апартамент и обичате птиците, може би се

...
Ако живеете в апартамент и обичате птиците, може би се
Коментари Харесай

Подходящи птици за отглеждане в апартамент

Ако живеете в апартамент и обичате птиците, може би се чудите кои типове птици са подобаващи за развъждане в апартамент. Докато някои типове птици изискват огромно количество пространство, с цел да летят в близост, има няколко типа, които могат да виреят в апартаментна среда.

В тази публикация ще разгледаме някои от най-хубавите типове птици за живеене в апартамент и какво би трябвало да имате поради, преди да донесете птица в дома си.

Вълнисти папагали

Вълнистите папагали са известен избор за жителите на жилища заради дребния си размер и другарски темперамент. Освен това са относително лесни за грижи, което ги прави чудесна опция за притежатели на птици за първи път. Вълнистите папагалчета се нуждаят от клетка, която е минимум 45 см необятна и 45 см дълбока, с доста кацалки и играчки за папагали, които да ги забавляват. Те също са известни със способността си да имитират човешка тирада, което може да ги направи занимателно и занимателно допълнение към вашия дом.

Канарчета

 Канарче

Канарчетата са различен известен избор за живеене в апартамент заради дребния си размер и красивите си пеещи гласове. Те се нуждаят от клетка, която е минимум 40 см необятна и 35 дм дълбока, с доста кацалки и играчки, с цел да бъдат щастливи. Канарчетата също са релативно ниски за поддръжка, което ги прави превъзходен вид за тези, които имат натоварени графици.

Чинки

Чинките са чудесна опция за живеене в апартамент заради дребния си размер и спокоен темперамент. Те се нуждаят от клетка, която е минимум 70 см необятна и 30 см дълбока, с доста кацалки и материали за гнездене, с цел да бъдат щастливи. Чинките също са обществени птици, тъй че е най-добре да ги отглеждате по двойки или групи.

Корели

 Отглеждане на корела в апартамент

Корелите са малко по-големи от вълнистите папагали, само че въпреки всичко са страхотни домашни любимци в жилището заради приятелския си темперамент и относително ниското равнище на звук. Те се нуждаят от клетка, която е минимум 70 см необятна и 30 см дълбока, с доста кацалки и играчки, които да ги забавляват. Корелите са известни и със способността си да имитират звуци и думи, което може да ги направи занимателно и интерактивно допълнение към вашия дом.

Преди да донесете птица в жилището си, значимо е да имате поради няколко основни фактора. Първо и най-важно, ще би трябвало да се уверите, че имате задоволително място за слагане на клетка за птици и аксесоари. Ще би трябвало също по този начин да вземете поради равнището на шума на другите типове птици, защото някои могат да бъдат много мощни и смущаващи съседите ви. Освен това ще би трябвало да се ангажирате с постоянно разчистване и поддръжка на клетката и местата за хранене на вашите птици.

В умозаключение, до момента в който животът в апартамент може да не е подобаващ за всички типове птици, има няколко типа, които могат да виреят в по-малки жилищни пространства. Вълнистите папагали, канарчетата, чинките и корелите са страхотни благоприятни условия за жителите на жилища, които желаят да доведат дръпнат другар в дома си.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР