Ако желаете да живеете в мир и да има по-добро

...
Ако желаете да живеете в мир и да има по-добро
Коментари Харесай

Израелската армия търси информация за заложници с брошури, пуснат...

" Ако желаете да живеете в мир и да има по-добро бъдеще за децата ви, извършете неотложно това филантропично дело и споделете тествана и скъпа информация за държани заложници във вашия регион ", написа на арабски в листовката.

If your will is to live in peace and to have a better future for your children, do the humanitarian deed immediately and share verified and valuable information about hostages being held in your area. The Israeli military assures you that it will invest maximum effort in…
— Israel Defense Forces (@IDF)

" Израелските военни ви твърдят, че ще положат оптимални старания, с цел да обезпечат сигурност за вас и вашия дом и ще получите финансова премия. Ние ви подсигуряваме цялостна конфиденциалност ", допълват в брошурата от армията. 

Според последната информация на Тел Авив " Хамас " държи в плен над 200 души. Освободени все още са четирима от заложниците - две дами бяха пуснати на независимост нощес след договаряния сред групировката и Израел с посредничеството на Египет.

Групировката показва, че дамите са освободени " по филантропични и здравословни аргументи ". Израел благодари на Египет за съдействието му при посредничеството за освобождението им и на Червения кръст за " значимата роля ", която изигра при връщането на двамата вкъщи.

Пред медиите една от похитените - 85-годишна жена, която към този момент е на независимост, описа, че бойците на " Хамас " са се отнесли добре с нея, само че в това време описа, че е била бита с пръчки по пътя към Газа, а след похищението е била държана в мрежата от подземни тунели, прокопани от групировката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР