Ако изменението в Закона за хазарта се приеме, футболът ни

...
Ако изменението в Закона за хазарта се приеме, футболът ни
Коментари Харесай

Тити Папазов: Ако изменението в Закона за хазарта се приеме, футболът ни ще слезе на последно място

Ако изменението в Закона за хазарта се одобри, футболът ни ще слезе на последно място. Това сподели в предаването "Неделята " по Нова телевизия Константин Папазов, притежател на 35% от акциите на футболния клуб "Левски ".

"Без да жегвам никого, когато се предлага закон, в тази ситуация новият Закон за
хазарта, би трябвало да се намерения каква е задачата. Ако тя е за положително, тя би трябвало да бъде подплатена с нещо ", разяснява Папазов.

"В последните 20 дни това разклаща. Целият международен спорт популяризира бетинг фирмите. Казината и всички тези покер зали дават за спорта. В България се дават сред 45 и 50 млн. ", изясни той.

ФК Витоша (Бистрица) и ПФК Локомотив Пловдив с остра позиция против измененията в Закона за
хазарта

По думите му сега договорка за "Левски: не може да има, тъй като възможните купувачи не знаят какво ще се случи.

"Българският спорт няма никаква регулация по отношение на финансирането. Това е феномен! Не може да няма! Може би ще пристигна и този ден, в който ще има ясни правила за това какви дивиденти ще имаш, в случай че рекламираш в спорта ", уточни Папазов.

"Аз ви подсигурявам, че в случай че забранят рекламата на бетинг фирмите в българския футбол, той ще слезе на последното място. Това ни е манталитетът. Аз съм се занимавал с бинго, бил съм притежател на
казино ", сподели още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР