Ако ИТН искат подкрепа, е важно да се знае с

...
Ако ИТН искат подкрепа, е важно да се знае с
Коментари Харесай

Мария Капон: Подкрепата ни не е за едно гласуване, а за споделена отговорност

" Ако Има Такъв Народ желаят поддръжка, е значимо да се знае с кои цели и в какви периоди ще се случат. Когато искаш да управляваш страната, има предпочитани дейности, през които би трябвало да минеш - първо се прави стратегия за ръководство... Подкрепа на просто положителни пожелания няма по какъв начин да се получи ". Това сподели пред БНР, народен представител от ИБГНИ.

Тя добави, че ИБГНИ имат съществено предпочитание за кабинет:
 Мария Капон: Ние не знаем какво има в чувала на Има Такъв Народ Мария Капон: Ние не знаем какво има в чувала на Има Такъв Народ
„ Не е нито грях, нито недостатък да е някои чужд “. Tака депутатът от ИСБНИ Мария Капон разяснява пред Българска национална телевизия кандидатурата на П...

" Трябва да сме уверени, че това са хора, които ще трансформират България в унисон с желанието на българите. Видяхме еволюция в връзката от страна на Има Такъв Народ, само че методът желае да влезе в своята съвестност. Първи на избори не значи единствен ".

Капон сподели още: " По-лошото от скъпи избори е неприятно ръководство... Ще дадем поддръжка, когато сме сигурни, че това ще е кабинет на смяната, а не на подмяната. Подкрепата ни не е просто за едно гласоподаване, а за споделена отговорност. Ще вземем решението си, когато пристигна време за гласуването в Народното събрание ".

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР