Ако искате тя да е ваша завинаги, винаги правете тези

...
Ако искате тя да е ваша завинаги, винаги правете тези
Коментари Харесай

Задължителни навици след секс: Прави това и тя ще е твоя завинаги

Ако желаете тя да е ваша вечно, постоянно правете тези неща след секс.

Споделяне

Без да навлизате в детайлности, можете просто да уведомите колегата си, че го харесвате. Обсъждането на това, което преди малко сте създали, може да бъде добър метод да възобновите пристрастеността и вълнението и, кой знае, да започнете изначало! И това ще ви помогне да се опознаете по-добре полово.

Вземете душ дружно

Не става дума да се втурнете сами до тоалетната или да вземете душ, с цел да „ отмиете “ всичко, което преди малко сте създали под завивките. Съвместните водни процедури може да доста привлекателни. Това може да се окаже приятна игра е възбуждаш метод да удължите удоволствието и физическата връзка.

 

Гушнете се

За да поддържате физическа връзка и да се чувствате близки, спете комфортно сгушени един в различен!

Гледайте се в очите

Във филмите сме привикнали да виждаме артисти, които се отдалечават бързо един от различен след секс, като всеки от тях заема своята страна на леглото, ляга по тил и се взира в тавана. Зарежете киното, стойте близо, продължавайте да се галите и да се гледате в очите, това ще ви сближи.

Шегувайте се

Възползвайте се от постигнатото вдъхновение, с цел да се смеете, пошегувате или „ щуросвате “ до лудост, в случай че инцидентно половинката ви още не е заспала...

Закуска в леглото

Никога не мислите за това, само че яденето дружно в леглото може да бъде превъзходен метод да продължите удоволствието - няколко късчета шоколад или плод, които да споделите с половинката си – това е най-хубавият край на преживяването след секса! И ще засити прочувствената ви връзка, написа каналът Vbox7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР