Ако искате да знаете колко пари трябва да направите, за

...
Ако искате да знаете колко пари трябва да направите, за
Коментари Харесай

$220 000 за сносен живот в Ню Йорк на година - slava.bg

Ако желаете да знаете какъв брой пари би трябвало да извършите, с цел да бъдете щастливи да живеете в Ню Йорк, елементарният отговор е „ доста “.

Проучване от Purdue University и GoBankingRates.com откри, че се нуждаете от годишна заплата от 219 765 $, с цел да сте щастливи в Ню Йорк. То също по този начин откри, че хората би трябвало да печелят сред 125 580 и 156 975 $ годишно за прочувственото си благоденствие.

Оптималните пари, нужни с цел да бъдете щастливи, варира в международен мащаб.

Изследването особено се стреми да дефинира сумата, при която парите към този момент не трансформират равнището на прочувствено благоденствие на човек. Емоционалното благоденствие се мери съгласно ежедневните страсти на човек, в това число това да бъдем щастливи, разчувствани, тъжни и гневни.

Проучването откри също, че в Лос Анджелис би трябвало да печелите 204 855 $, с цел да сте щастливи и би трябвало да вършиме големи 319 935 $ годишно, с цел да бъдете щастливи в Сан Франциско.

В народен проект, изследването споделя, че идеалната заплата, нужна за щастието е почти 105 000 щатски $. Изследователите дефинираха, че в международен мащаб хората ще се нуждаят от доходи от 60 000 до 75 000 $ за прочувствено благоденствие.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР