Ако искате да се лишите от девет килограма за девет

...
Ако искате да се лишите от девет килограма за девет
Коментари Харесай

Сваляш 9 килограма за 9 дни само с банани! Направете тази диета и сте готови

Ако желаете да се лишите от девет кг за девет дни, пробвайте да отслабнете с бананова диета. Въпреки че бананите са калорични плодове, те могат да са страхотни помощници в битката с непотребните килограми.

Диетата обаче е противопоказана за тези, които съблюдават или са спазвали строги диети. Усещането по време на диетата е доста прелестно, усещате лекост и предпочитание да се движите.

През първите два дни, въпреки диетата да се назовава бананова, се употребяват плодове и зеленчуци по желание, само че количеството им не би трябвало да надвишава два кг.

Можете да пиете вода и чай без захар. През идващите пет дни се ядат банани, които се нарязат на късчета и се употребяват на всеки двадесет минути.

Това оказва помощ да се понесе гладът доста по-лесно и на процедура не се и усеща, че не сте се хранили щедро. Бананите основават чувство за задоволеност, а са и много вкусни

Постоянно пийте вода, това също доста оказва помощ на възприятието на апетит да не се демонстрира. През последните два дни от диетата се яде същото, което и през първите два дни.

Но и през тези два последни дни съществува ограничаване – употребяват се не повече от два кг плодове и зеленчуци на ден. Но могат дасе прибавят зеленчукови сокове без добавена захар.

Важно предписание при съблюдаване на диетата да не преяждате преди да я започнете, както и откакто приключите с банановото вталяване. Ако до значимия ден, за който желаете да изглеждате съвършени, имате две седмици, можете да измененията напълно метода си на живот, въпреки и за малко.

Това ще ви помогне да отслабнете в действителност бързо и трайно. Ако желаете да поддържате постигнатото, прибягвайте до тази диета два пъти в годината. А в случай че съчетаете диетата с физически извършения, ще постигнете съвършена фигура написа petel.bg.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР