Ако искате да помогнете, купете си благотворителен календар с детски

...
Ако искате да помогнете, купете си благотворителен календар с детски
Коментари Харесай

Купете си календар и помогнете на SOS детски селища

Ако желаете да помогнете, купете си благотворителен календар с детски рисунки в поддръжка на децата, за които SOS детски селища се грижи.

През 2021 година на Фейсбук страницата на " Неща с душа " се организираха 4 състезанието за детска рисунка – Зима, Пролет, Лято и Есен. От тези състезания бяха определени общо 12 рисунки, които да илюстрират всеки от месеците на един стенен благотворителен календар за 2022 година.

Сред участниците имаше деца от 3 до 14 години - от разнообразни фамилии, школи, детски градини, учебни заведения, българчета, живеещи в чужбина, деца със специфични потребности. Всички те с готовност да изразят гения си и с ясната концепция и блян рисунките им да застанат на страниците на благотворителния календар на " Неща с душа ". Затова и на корицата на календара има поместен колаж от всички взели участие произведения.

Със средства от продажбата на календара ще бъдат подкрепени децата в риск, за които SOS детски селища се грижи.

***

Сдружение " SOS Детски селища България " обезпечава семейство и здравословна среда за развиване и израстване на деца, лишени от родителска грижа или в риск да изгубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага фамилен вид грижа и поддръжка на фамилията и интензивно се застъпва за правата на децата и младежите.

" Неща с душа " е обществено дружество, което подкрепя общностната и професионална интеграция на хора с увреждания и в неравностойно състояние към този момент повече от 3 години. Ние създаваме просветителни материали, детски играчки, сувенири и други и сме регистрирани в регистъра на обществените предприятия и в Регистъра на профилираните предприятия и кооперациите на хората с увреждания.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР