Ако искате да имате щастлива и прекрасна връзка, трябва да

...
Ако искате да имате щастлива и прекрасна връзка, трябва да
Коментари Харесай

6 неща, които да спрете да правите, ако искате щастливи и здрави отношения

Ако желаете да имате щастлива и прелестна връзка, би трябвало да спрете да вършиме избрани неща! Ето част от тях.

Да спрете да казвате Не повече от Да

Като да вземем за пример: Сами сте, само че не желаете да бъдете с кого да е, по тази причина отказвате да отидете даже на среща. Но до момента в който вършиме това, няма късмет да срещнете верния човек, нали? Затова започнете да казвате повече Да на отворилите се благоприятни условия.

Да спрете да мислите толкоз за бъдещето

Позволете си да живеете тук и в този момент, да спрете да се притеснявате за това какво ще се случи в бъдеще, дали това е вашият човек и така нататък Изживейте момента и не му мислете толкоз! Каквото има да се случи, ще се случи!

Спрете да играете игри

Мъж не се печели като не му се подвига телефона, не му се дава отговор на известията или го караш да чака доста. Това го вършат недораслите дами. Ако желаете сериозна и постоянна връзка, покажете, че може да ви се има вяра.


Спрете да употребявате секса като оръжие

Да, един прекрасен секс, подправен с усеща, може да бъде положително начало на една връзка, само че може да бъде и неуспехът й. Правете секс, освен поради удоволствието, само че и когато в действителност изпитвате нещо към индивида насреща.

Не слушайте прекомерно доста другите

Спрете да питате вашите другари по какъв начин да постъпите в дадена обстановка с гаджето ви. Попитайте сърцето си и се вслушайте в отговора!

Спрете да си мислите, че да си самичък е извънредно

Да си самичък може да бъде и нещо хубаво, зависи от кой ъгъл го погледнеш. Не бъдете с някого, единствено с цел да не сте сами. Само по този начин има късмет верният човек да се появи!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР