Ако искате да имате богатство и успех, трябва да спазвате

...
Ако искате да имате богатство и успех, трябва да спазвате
Коментари Харесай

7 бързи стъпки към богатство и успех

Ако желаете да имате благосъстояние и триумф, би трябвало да спазвате някои елементарни правила. Първо, да преследвате задачите си! Второ, да деянията самообладание! Трето, да бъдете смели! Всичко е въпрос на мислене и корав темперамент. Парите са заветната фантазия на всеки от нас и няма да е неверно, в случай че кажем, че те са съществена, движеща мощ в нашия живот.

Парите са наша цел, тъй като могат да доставят разкош, занимания, пътувания и доста други екстри.

Богатство имат доста хора към нас, само че не всички. За някои то е недостижима, далечна фантазия, привилегия единствено за специфични хора. Богатството като че ли не е за всеки и единствено малко на брой са същински късметлии да го имат.

Но дали това е по този начин?

Не ви би трябвало талантлив разум като на Стив Джобс, с цел да изградите благосъстояние. Няма потребност да работи вашият шанс, с цел да спечелите от лотарията. Важното е да имат вярно мислене, неизменност и потребни привички.

Ето за какво, в случай че желаете да сте богати, би трябвало да се откажете от всички нездравословни неща, които ви пречат.

Откажете тези неща, с цел да забогатеете.

 7 бързи стъпки към благосъстояние и триумф

Не правете тези 7 неща, с цел да имате благосъстояние и триумф:

1 Живеете над своите благоприятни условия

Съвет: Не живейте над своите благоприятни условия! Не купувайте първокласни предмети, в случай че средствата не ви разрешават. Много хора купуват скъпи неща, които костват доста повече от това, с което разполагат. Дрехи. Хубава кола. Дизайнерска чанта. Неусетно, сметката в кредитната ви карта пораства и се оказва, че не може да я покриете. Преди да се усетите, ще бъдете надълбоко задлъжнели.

Затова, когато приказваме за пари, постоянно е добре да практикуваме спестовност! Следвайте елементарен метод на живот. Пример за това са известни милиардери, които живеят непретенциозно, в елементарни къщи, а не в разкош.

2 Не се интересувате от икономисване

Това се случва, в случай че живеете над своите благоприятни условия. Харчите всичко и не трупате спестявания. Дори и да живеете съгласно своите средства, може да не желаете да спестявате.

Вместо да запазите спомагателните пари, вие ги давате за скъпи дарове или излизане с другари. Когато сте млади, мислите, че има задоволително време, с цел да спестявате. А времето има своя предел.

Съвет: Не отлагайте спестяването. Отделяйте даже и дребна сума, която ще ви демонстрира вярната посока за метода, по който да се отнасяте с парите.

3 Имате единствено един източник на пари

Съвет: Не се задоволявайте единствено с един източник на пари. Да, работата е добра, чувствате се устойчиво. Парите ви стигат и може да вършиме месечни спестявания. Но, в случай че инцидентно бъдете уволнени, в случай че се разболеете, парите ще ви стигнат единствено за това.

Огледайте се за работа, която може да ви донесе непряк приход. Добри благоприятни условия за спомагателна работа има в актуалния живот.

Защо не да инвестирате в въздържан приход? Това са вложения в недвижими парцели, акции, фондове, продажба на интелектуална благосъстоятелност, коли или парцели чартърен. За всичко това ще ви би трябвало разпоредителност, воля и храброст!

4 Емоциите ръководят харченето

Съвет: Търсете различен метод да се справите с страстите си! Емоциите прекомерно постоянно могат да ни вкарат в скица за бързо замогване – бързи заеми, пирамиди и други Така елементарно успокояваме прочувствения спад.

Емоциите постоянно ни вкарват в положение да успокояваме неприятното си въодушевление с гурме храна в безценен ресторант. Понякога може да се наградим с хубава храна, само че по-добре да разпознаваме своя прочувствен срив и да търсим други способи за справяне.

 7 бързи стъпки към благосъстояние и триумф Снимка: https://www.pexels.com/

5 Финансовото обучение

Съвет: Станете финансово грамотни! Страх, прочувствено харчене, отвод от икономисване и други неща ви пречат да натрупате благосъстояние. Необходима ви е финасова просветеност. Финансова просветеност е „ способността за схващане и дейно потребление на разнообразни финансови умения, в това число персонално финансово ръководство, бюджетиране и вложение “ съгласно финансовата енциклопедия.

Така както учим по другите предмети, по този начин би трябвало да разбираме и науката за парите. Това ще ви помогне да вършиме рационални парични вложения. Слушайте подкасти, четете книги, посещавайте курсове за финансова просветеност. Това ще ви помогне да преценявате по-добре финансовите условия и по какъв начин работят парите. Така няма да се страхувате и чудите, когато някой ви приказва за бизнес!

6 Страх от опасности

Съвет: Всеки обмислен риск, носи дребна премия! Когато влагате пари, страхът може да е определящ. Трудно се решавате да вложите мъчно извоюваните пари в нещо ново. Не знаете дали ще се увенчае с триумф или ще бъде неточност.

Като начало  може да извършите това:

-Задълбочено изследване

-Консултация с финансов консултант

-Заложете на нискорисковани вложения

7 Социален кръг единствено от съидейници

Съвет: Избирайте финансово виновни хора във вашия кръг! Хората към нас оказват въздействие върху нашите дейности. Потърсете хора и сътрудници, които имат друг метод към финансите от вас. Хора, съумели да изградят благосъстояние и триумф.

Най-важното е да изградите същински връзки, учредени на взаимно израстване на личността. Споделяйте общи ползи както финансови, по този начин и житейски.

В умозаключение ще цитираме думите на Кевин Гейтс: „ Истинското благосъстояние не е в джоба, а в сърцето и мозъка. “

 7 бързи стъпки към благосъстояние и триумф


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР