Ако искаш да имаш смислен живот, трябва да си активен.

...
Ако искаш да имаш смислен живот, трябва да си активен.
Коментари Харесай

Политици, активни в дигиталния свят, печелят лесно на избори

Ако искаш да имаш логичен живот, би трябвало да си деен. Ако си въздържан, в това число и по време на избори, нямаш право нито да коментираш, нито да критикуваш. Дори по отношението към този акт може да се съди какъв човек си самият ти.

С тези думи стартира гостуването си Мартин Попов – цифров специалист с 15-годишен опит, шеф на организация. Според него, с навлизането на цифровите технологии, заживяваме в два свята. От друга страна точно обществените мрежи ни вършат и по-активни в доста аспекти, ставаме по-информирани, показваме по-често мнението си и е обикновено присъединяване на избори да се покачва.

По-същественото е какво е държанието на политиците. Хората имат потребност да ги виждат от самото начало, а освен по време на акция. Това е фундаментален въпрос и е огромен плюс за тези от политиците, които към този момент са го осъзнали.

Повечето принадлежности, употребявани от претендентите за локална власт на тези избори, са едни и същи, тъй като най-често са прилагани от експерти, на които им е платено за тази работа. Според Попов обаче малко от политиците използваха инстаграм, където има „ пъклен доста хора “ – явно са подценили този канал.

Политиците, които поддържат непрекъсната цифрова връзка с хората и след акцията, в бъдеще ще печелят изборите доста по-лесно. Грешка е да се подценяват тези контакти, да се мисли, че в обществените мрежи са единствено младежите. А и всеки човек (гласоподавател) е значим. Ако искаш да си авторитетен, да „ продаваш “ посланията си без кой знае какви вложения, би трябвало да имаш съответно държание в цифровия свят. И това е дълга игра.

Активен политик може да се популяризира всеки ден гратис с всекидневните си онлайн връзки и непрекъснато другарство с хората, добавя специалистът. Това е по-силно от присъединяване в телевизия. Дивидентите ще се изсипят по време на избори.

*Източник: http://bnr.bg/
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР