Ако имате някакви въпроси относно тази грешка, опитайте да изпратите

...
Ако имате някакви въпроси относно тази грешка, опитайте да изпратите
Коментари Харесай

Съжаляваме...

Ако имате някакви въпроси по отношение на тази неточност, пробвайте да изпратите имейл на [email protected] и ние ще създадем каквото можем, с цел да ви помогнем.

ZID:308457493

|коментари

Въпреки това, в трогателен поврат, Пол, който по-рано тази година помоли Били да му помогне да постави завършек на живота си, когато му пристигна времето, реши да извърши проекта. Били остана ужасяващ, молейки колегата си да промени решението си, само че Пол беше сигурен. Въпреки това, до момента в който двойката кроеше опустошителни проекти, те бяха прекратени от Чесни Браун, който разкри, че щерка Карис е претърпяла акцидент и би трябвало да отидат в болница.

Той остави останалите четириколки и сина Джоузеф в жилището до момента в който се втурна към болничното заведение с Карис и Джема Уинтър. Децата не можеха да спят, до момента в който прекарваха известно време с Пол във всекидневната и на идващия ден, когато всички си потеглиха да се прибират, Пол сподели на фамилията си, че скоро ще ги види. Били разбра това, когато Пол реши: „ Не през днешния ден “, ре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР