Ако имате някакви въпроси относно тази грешка, опитайте да изпратите

...
Ако имате някакви въпроси относно тази грешка, опитайте да изпратите
Коментари Харесай

Съжаляваме...

Ако имате някакви въпроси по отношение на тази неточност, пробвайте да изпратите имейл на [email protected] и ние ще създадем каквото можем, с цел да ви помогнем.

ZID:308457493

|коментари

Четири или пет автомобила са „ изцяло унищожени “. Дихателни апарати бяха употребявани както от пожарната и избавителната работа на Avon, по този начин и от екипа на пожарната на летището в Бристол, като бяха употребявани и три струи с маркучи, благосъстоятелност на първите.

Пожарната и избавителната работа на Avon сподели, че няма потърпевши и пожарът е липсващ не се третира като съмнително, защото наподобява, че е породено от " инцидентно запалване ". Говорител на службата похвали екипа на летището в Бристол за тяхната „ добра помощ “ при оправянето с пожара.

Във видео, забелязано от BristolLive, може да се види пушек, издигащ се в небето, до момента в който пожарните коли бързат да дойдат сцената. Говорител на летище Бристол сподели, че пистата е била затворена „ за малко като защитна мярка “, само че в този момент е отворена още веднъж.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР