Ако имате някакви съмнения, че хората до вас ви изневеряват,

...
Ако имате някакви съмнения, че хората до вас ви изневеряват,
Коментари Харесай

"Дейли експрес": Любимите алибита на кръшкачите

Ако имате някакви подозрения, че хората до вас ви изневеряват, евентуално търсите издайнически признаци в дейностите или държанието им. В търсенето може да помогне английско изследване, разкриващо най-честите оправдания на кръшкачите, написа в. " Дейли експрес ".

Допитване измежду 1500 консуматори на уеб страницата за извънбрачни запознанства Illicit Encounters демонстрира, че най-голяма част от тях - 37 %, оправдават забежките си с натоварения трафик. Така че в случай че половинката ви съобщи " Попаднах в запушване ", би трябвало да ви " светне алената лампичка ", че в същия миг евентуално се сдобивате с рога.

Кръшкачите употребяват трафика като опрощение за прелюбодеянията си най-много в огромните градове, в които тапите са нещо всекидневно. Една четвърт от изневеряващите се " извиняват " с визити във фитнеса, а една пета - с траяла по-дълго работна среща. В челната петица на най-често употребяваните от кръшкачите оправдания попадат също ходенето на механа и визитата на член на фамилията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР