Ако имате нужда да свалите за кратко време подутото коремче,

...
Ако имате нужда да свалите за кратко време подутото коремче,
Коментари Харесай

Съботно-неделна диета, от която да смъквате килограми

Ако имате потребност да свалите за малко време подутото коремче, защото ви чака значим мотив или друго събитие, то тази диета е доста подобаваща за задачата. Тя подсигурява резултати до 2,7 кг посредством надзор на храненето. Нека забележим по какъв метод можем да свалим нежеланите килограми единствено за 2 дни.

Създателите на тази диета ви поучават да не се ограничавате от обичаните си храни през седмицата, да не препускате из разнообразни диети и да не гладувате, а уикендите да заделите за размразяване на килограми.

По този метод сигурно няма да се чувствате душевен и физически неудовлетворени, няма да усещате апетит, няма да се самобичувате и така нататък Яжте умерено през седмицата и наблегнете на пресни артикули, чиито калории можем бързо да изгорим.

Ето и нашето уикенд предизвикателство, след което в действителност ще видите мигновен резултат:
Диетолог поучава по какъв начин да ядем въглехидрати без щета за фигурата
Можем да хапваме самун и макарони и освен това да слабеем. Американският диетолог Джесика Бол дава препоръки по какъв начин да консумираме въглехидрати,...

Събота

За съботния ден сме приготвили вкусно и здравословно меню и ви обещаваме, че няма да чувствате апетит!

Закуска  - сандвич от ръжен самун с 200 г извара, като се позволяват и напитките кафе и чай без добавени захари.

Обяд – вкусна, изобилна и здравословна салата, която може да разделите на две. Включва 1 авокадо, 1 краставица, половин варен картоф, няколко крутончета и домашно подготвен дресинг – копър, горчица, черен пипер, лимонен сок.

За вечеря ще разполагате с 100 г подправена риба на фурна. Без потребност от гарнитура, само че десертът участва – 200 г кисело или нискомаслено мляко.
Диетолог назова напитката, която оказва помощ при намаляване
Желаещите да отслабнат и да се погрижат за своето здраве хора би трябвало да пият по чаша вода преди всяко хранене, поучава английският лека...

Неделя

Знаем, че неделният ден е време за всевъзможни сладкиши и вкуснотии и всяка стопанка се вихри в кухнята, само че в случай че желаеме да съблюдаваме прецизно диетата и да получим мечтаните резултати, ще би трябвало да стоим настрани от вкусните, само че и мазни бухти, мекици, пържени филийки, които са обичайни за неделните почивни дни. Ето какво ви предлагаме вместо това:

Закуска – закуската ще е по-скромна и се състои от 2 огромни крекера и зелен чай без добавени захари и подсладители.

Обяд – още веднъж вкусна и изобилна салата, която може да се раздели на две или да се подели сред двама души. В нея включете 2 огромни варени картофа, половин глава прясно зеле, 1 чаша жълта царевица и половин лъжичка зехтин за овкусяване. 

Вечерята включва 100 г пилешки гърди в композиция с едно сварено яйце и домат. Ако желаете да се възползвате от десерта, имате право на 200 г кисело или нискомаслено мляко.
След редуцирането на храната през уикенда, ще установите какъв брой по-леко и пламенно стъпвате в новата седмица!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР