Ако имате интерес да стартирате своето развитие в областта на

...
Ако имате интерес да стартирате своето развитие в областта на
Коментари Харесай

Стартира първата по рода си програма по дизайн, криейтив и визуализация - SoftUni Creative

Ако имате интерес да стартирате своето развиване в региона на дизайна или степредприемач със започващ бизнес, СофтУни има неповторимо предложение за вас. Заедно с водещи специалисти от практитаката започва първата по рода си академия за дизайн, криейтив и визуализация - SoftUni Creative. Една цялостна стратегия, с напълно практическа устременост, която ще ви помогне да усвоите всичко належащо, с цел да се реализирате в региона на графичния и уебдизайн, видеомонтажа, 3D анимацията и визуализацията. Програмата ще ви помогне както да усвоите тънкостите и техническите елементи в реализацията на идейни решения, по този начин и ще развие цялостното ви чувство за дизайн.
Цялостната стратегия на SoftUni Creative се състои от пет съществени модула в посоки Design Principles, Graphic Design, Web Design, Motion Design и 3D Design, с обща дълготрайност от 11 месеца.
Всички искащи курсисти могат да запишат изцяло безплатния встъпителен курс Design Fundamentals, чието сполучливо довеждане докрай ще им даде опция да станат част от цялостната стратегия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР