Ако имат хора, които да се справят по-добре с работата,

...
Ако имат хора, които да се справят по-добре с работата,
Коментари Харесай

Борисов: Ако ДПС има подготвени хора, защо да не станат министри

Ако имат хора, които да се оправят по-добре с работата, за какво да не станат министри.

Така Бойко Борисов отговори в коридорите на Народното събрание на старта на днешното съвещание на Народно събрание на въпрос би трябвало ли и Движение за права и свободи да има министри.

На няколко пъти този и предишния месец водачът на ГЕРБ " причисли " към ръководещото болшинство и Движение за права и свободи. От придвижването обясниха, че с гласуванията си по всички основни въпроси демонстрират ясно, че поддържат (не)коалицията, само че официално не са част от болшинството. От ПП-ДБ също признаха, че без поддръжката в Народното събрание на Движение за права и свободи основни гласувания няма по какъв начин да минат, а правосъдната промяна и измененията в конституцията - въобще. Именно тези промени бяха претекстът да се стигне до сглобката.

Не му е фантазията да стане министър, отвърна Борисов на въпрос дали Делян Пеевски може също да стане член на кабинета " Денков/Габриел ". 

Лидерът на ГЕРБ подсети вчерашното си изказване - че при ротацията ще се огледа работата на всеки министър и в случай че има по-подходящ претендент, ще бъде заменен.

Той даде да се разбере, че е мощно подразнен от вчерашния коментар на съпредседателя на " Промяната " Кирил Петков - че Борисов трябвало да се гордее с поддръжката си за кабинета " Денков ". Без тях нищо не сме можели да създадем, ядоса се водачът на ГЕРБ. Но в последна сметка отдаде всички сходни изказвания на предизборната акция.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР