Ако имаме едно голямо парче месо и нещо сладко, много

...
Ако имаме едно голямо парче месо и нещо сладко, много
Коментари Харесай

Това е най-опасният продукт в кухнята! Намалява имунитета 17 пъти

Ако имаме едно огромно парче месо и нещо сладко, доста вкусно, 99 % от хората най- евентуално ще предпочетат сладкото прелъщение на фона на порцията с белтъци. Но захарта, без значение какъв брой сладко се топи в устата ти, в никакъв случай няма да бъде твой другар.

Не единствено бирата прави коремче

 щета на захарта
От кардиолози до диетолози, от зъболекари до козметици всички предлагат да се откажете от сладкото. Всъщност то визира безусловно всички кафези, тъкани и органи, утежнява работата, попречва регенерацията, провокира редица нелечими болести, написа zajneta.bg.

Падна митът с правилото за 8 чаши вода дневно, ето какъв брой течности в действителност би трябвало да пиете! Сладка гибел
 щета на захарта за ограничение
Струва си да помислим по какъв начин да се отървем от пристрастяването, до момента в който не влошим здравето си. Сега ще ви разкрием от дребното болести, които предизвика захартаЗатлъстяването. Бързо застаряване.Постоянно чувство за подправен апетит.Активиране на симпатиковата нервна система.Зависимостта е мощен опиат.Намаляване на витамин В в кръвта.Сърдечно-съдови болести.Изчерпване на енергийния запас.Намаляване на равнищата на калций в тялото.Намален имунитет 17 пъти.
Най-шокиращо е последната точка. И в нея няма неточност: това е 17! Стресът, екологията и редица други артикули унищожават също нашето тяло, само че захарта е в челните редици.

5-дневна диета с яйца смъква до 15 кг Захар и наднормено тегло
 по какъв начин да спрете да ядете сладко
Мазна храна - това е нещото, което упрекваме за непотребните килограми в талията и бедрата. Но не забравяйте за сладкото. Излишъкът от сладко води до бързо развиване на меланхолия и постоянно безпокойствие - от една страна, до появяването на сърдечно-съдови болести и даже до рак на гърдата и затлъстяване, от друга.
 щета на сладкото
Дори и да спрем да купуваме торти и еклери, отхвърли от газирани питиета, както и многообразие от питейни заведения, има сосове, кисело мляко и зърнени храни, които включват и забележителен брой нездравословни артикули. Да, тялото се нуждае от малко количество захар. То го трансформира в сила. Но всичко останало е " ненужно ", акумулирано под формата на мазнини. " Добри " въглехидрати
 потреблението на пипер
Осъзнавайки казуса, мнозина виждат единствено едно решение - изкуствени подсладители. Но те не се борят с казуса, а неизбежно водят до друга болест - вид 2 диабет. Какво би трябвало да направя?
 изгодата от патладжан
Много от тях следват специфична диета, състояща се единствено от пресни плодове и зеленчуци, здравословни ядки, месо, риба и зехтин. За да премахнете потребността за сладки, използвайте протеини, това подсигурява възприятие на задоволеност.
 изгодите от месото
Но не се отхвърляйте от приема и на въглехидрати. По-добре е да се вкарат " положителни " въглехидрати в диетата ви: всички типове зеле, маруля, черен пипер, артишок и патладжани.
Как да пречистим тялото
 по какъв начин да очисти тялото
Трябва да го извършите последователно - по артикул в даден миг. Ако спрете да ядете всичко сладко, тялото ще пострада. Лошо въодушевление, уязвимост и главоболие са неизбежни признаци, даже в случай че вършиме всичко последователно и вярно. Но те бързо преминаватДен 1. Започнете с три твърдо сварени яйца и чаша овесена каша с бадеми и пресни плодове. Не изключвайте втората закуска. Това е тип закуска няколко часа след закуската. Тя може да се състои единствено от орехи или други сурови ядки по желание. Но за обяд би трябвало да хапнете пилешки гърди (варени или на скара). Добавете и зеленчуци (моркови или тиква, цвекло или ряпа). Вечер примерно хапвайте риба на скара като добавка употребявате салата или задушени зеленчуци..
 изгодите от орехите Ден 2. Към към този момент обичайна овесена каша, сервирайте чаша фреш. Като лека закуска, изберете бадеми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР