Ако имах избор - винаги щях да мълча. Имаше много

...
Ако имах избор - винаги щях да мълча. Имаше много
Коментари Харесай

Емилия и Жорж разкриха цялата истина за зловещата трагедия, променила живота им завинаги

Ако имах избор - постоянно щях да мълча. Имаше доста спекулации с една наша покруса. Бяхме доста щастливи, ние и в този момент сме доста щастливи, тъй като сме влюбени. Защото любовта е същинска, само че нещастието беше по-силна от нас. Това съобщи предприемачът Жорж Башур пред камерите на Нова телевизия месеци, откакто синът му Феди умря след тежка злополука.

" 24 май трябваше да бъде един неповторим ден. Той по този начин и стартира - отидохме обядвахме, беше обвързван с моя племенник, който тогава имаше бал. С моето семейство бяхме създали една страхотна организация. Феди се беше прибрал от Щатите, прекарвахме време непрекъснато дружно. Доста се сближихме. Държа да отбележа, че това, което се изписа, че е карал със зверска скорост или висока скорост - не е правилно. Той караше със 110/120 км/ч. Просто се случи за един момент, влязохме в аквапланинг, оттова сервира колата ", разяснява Емилия.

" Изгуби се надзор, може би неналичието му на опит, може би ориста реши да стане тъкмо по този начин. Ние си го обясняваме като неприятен ден. В колата се смеехме, шегувахме, внезапно чух сина ми в суматохата крещи " Леле " и колата да се сервира. След удара в мантинелата колата стартира да се върти във въздуха ", добави Башур.

" Ние нищо не помним. Аз когато се свестих, тях ги нямаше, а аз бях в колата. Държа да подчертая, че те бяха с колан. Започнах да викам неговото име и видях, че той е добре, само че Феди още тогава не беше добре ", сподели Емилия.

" От този ден помня единствено, че за пръв път се усещам безусловно безпомощен да направя каквото и да било за най-скъпото си създание. Винаги ще помня този ден с доста тъга и в никакъв случай няма да го не помни. Седи пред мен като картина, с която не се деля. Още не съм осъзнал какво се случи и отхвърлям да приема това, което се случи. Знам доста добре, че това е грях, само че неналичието на най-скъпото ти създание е доста тежка. Знам, че е на по-доброто място. Това е неговата орис, обаче сърцето и душата ми още отхвърлят да го одобряват ", безапелационен бе Башур.

" Първата вест, която лекарите ни споделиха, до момента в който още бях на носилката, беше, че Феди е доста тежък случай. Тогава изкрещях " Не ти имам вяра " и те ми се разсърдиха. Лекарите направиха всичко допустимо, с цел да го спасят, само че това е неговата орис и нашата ", добави той.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР