Ако има звезда, която напълно да доказва, че с годините

...
Ако има звезда, която напълно да доказва, че с годините
Коментари Харесай

Дженифър Лопес сияе без грим и с децата си

Ако има звезда, която изцяло да потвърждава, че с годините става все по-хубава и сияйна, то това е Дженифър Лопес. Певицата ще навърши 50 години единствено след няколко дни, само че самата тя в този момент се харесва повече, в сравнение с 20.

"Гледам мои фотоси от 20-те си години и в този момент се одобрявам повече ", споделя Джей Ло пред US Weekly още през 2015 година А в този момент, в случай че е допустимо, тя наподобява и по-добре.

Съвсем неотдавна певицата показа свои фотоси в Инстаграм, на които е без грим и прегръща двете си деца - близнаците Ема и Макс, и напряко сияе на тях.

Каквото и да прави Дженифър, очевидно го прави добре. Но тя е доста прецизна в диетата и в тренировките, както и в грижите за себе си. Неведнъж е споделяла, че е на хранителен режим, който натъртва най-много на зеленчуци и протеини, не пропуща фитнес подготовка, като след всяка поставя нужните грижи за кожата си.

Тя споделя, че постоянно след извършения усърдно измива лицето си, хидратира кожата си и се намазва със слънцезащитен крем.

Свикнали сме да виждаме Джей Ло в съвършена форма, когато е на сцената, само че тези фотоси ни демонстрират, че и без грим и изящни тоалети, тя е все по този начин красива и сияйна.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР