Ако има воля, всеки човек може да си създаде свой

...
Ако има воля, всеки човек може да си създаде свой
Коментари Харесай

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак

Ако има воля, всеки човек може да си сътвори собствен личен график за това какви тренировки да прави. Може да го вършиме, без значение дали работите от у дома или просто желаете да добавите малко повече придвижване към всекидневието си. Последователната рутинна подготовка може да направи чудеса за вашия разум, тяло и дух. Но фитнес залата може да бъде препълнена, а културата във фитнеса може да бъде плашеща за новодошлите. За благополучие, не е нужно да харчите доста пари за персонален треньор или даже за участие във фитнес зала. Най-добрият метод да останете дейни е да намерите подготовка, която ви се коства занимателна и е съвместима с метода ви на живот. Допитахме се до астрологията, с цел да определим идеалната подготовка за вашия зодиакален знак. Продължавайте да четете, с цел да разберете дали сте готови за туризъм, присъединение към спининг студио или упражняване на йога във всекидневната.

Ето и какви тренировки да вършиме според от зодията ви:

Овен: Спининг

Обичате да предизвиквате себе си във всичко, което вършиме. Като огнен знак, който се възползва оптимално от всеки миг, вие сте склонни да ставате рано. Вашата идеална подготовка е нещо, което ви оказва помощ да започнете деня си с малко пот и доста сила. Клас по спининг е съвършен, тъй като включва усилена музика и малко приятелско съревнование сред вас и вашите сътрудници в залата. Може даже да забравите, че упражнявате.

Телец: Туризъм

Не сте от вида, който желае да прекарва свободното си време в претъпкана фитнес зала. Когато става въпрос за подготовка и живот като цяло, вие предпочитате компанията навън. Да си заобиколен от чист въздух и открити пространства те заземява. Пешеходният туризъм е нещо, което можете да очаквате да вършиме в почивните си дни и през уикендите. С толкоз доста планински пътеки и паркове в никакъв случай няма да се отегчите от разходка измежду дърветата.

Близнаци: Зумба

Вие сте много разговорлив човек като представител на зодия Близнаци. Това значи, че се чувствате изцяло заредени. Докато другите зодии избират да се пазят в себе си, вие обичате да се изявявате и да пробвате нещо ново. За вас идеалната конюнктура за подготовка е място, където можете да почувствате изгарянето и може би даже да създадете другарства. Зумба е превъзходен метод да ускорите сърдечния си темп, да се отърсите от напрежението от седмицата и да срещнете някои занимателни и другарски настроени хора в процеса.

Рак: Пилатес

Тъй като духът на Рака е податлив да се огъва с циклите на луната, енергийните ви равнища се трансформират постоянно. За разлика от някои знаци, които се оправят добре с твърдостта и рутината, вие обичате да вземате решения въз основа на настроението си и какви тренировки да вършиме е такова. Ходенето на пилатес ви предлага постепенно придвижване, съчетано с съществена подготовка.  По този метод можете да се движите гладко с това, накъдето тялото ви споделя да отидете. И защото този спорт е фокусиран върху персоналното рационализиране и работата с внимание, ще се почувствате по-свързани с тялото и душата си с ежедневната процедура.

Лъв: Балет

Като огнен знак, за вас е значимо да изпитвате пристрастеност към всичко, за което отделяте времето си, в това число и какви тренировки вършиме. Според вас фитнесът би трябвало да е занимателен и функционален, тъй че е малко евентуално да останете в очакване на стойката за клек. Предпочитате групови тренировки, които раздвижват тялото ви и ви предизвикват да извършите шоу. Балетът е съвременен клас, който дава отговор на вашия нюх към трагичното. Не се заблуждавайте от сладкото студио и леките тежести – този клас сигурно ще накара цялото ви тяло да почувства изгарянето на калориите.

Дева: Йога

Вие сте склонни да сте много съзнателни за здравето си. Като представител на зодия  Дева има огромен късмет към този момент да сте въвлечени в рутинна подготовка. Но в случай че желаете да измененията нещата, значимо е да намерите нещо, което можете да вмъкнете във всяка част от натоварения си ден. За вас животът се усеща най-балансиран, когато попаднете в всекидневието. Йогата е превъзходен метод да разтегнете тялото си и да се раздвижите заран, а най-хубавото е, че не са нужни повече от 20 минути дневно, с цел да усетите резултата.

Везни: Кросфит

Вие сте ухажор, а не войник. Може би вашата сила приказва, само че сте склонни да откриете, че или водите групата, или действате като медиатор сред другите. Това ви прави малко обществена пеперуда, само че също по този начин обичате тренировките ви да са за вас и да се придвижвате до границите си. Ето за какво общността, практикуваща кросфит, може да е подобаваща за вас. Въпреки че тренировките са пригодени за персонални върхове, другарството и хубавата атмосфера съвсем карат да се чувствате като на игра на екипен спорт.

Скорпион: Бойни изкуства

Страстен и стимулиран сте и имате доста сила, която се нуждае от метод да излезе от вас. Обикновено това идва от влагането в кариерата и заниманията ви. Вие сте неповторими в смисъл, че колкото по-заети се чувствате, толкоз по-енергични ставате. Ако се каква подготовка да вършиме и желаете да е такава, която да служи и като метод да излеете насъбраните си разочарования, уроците по бойни изкуства или кикбокс може да са тъкмо за вас. Тези класове надвишават просто удрянето на неща за развлечение. Във формата има изкуство и е нужна дисциплинираност, с цел да овладеете придвижванията. Всички неща, от които се нуждаете, с цел да се гмурнете с главата напред в нов буен план.

Стрелец: Въздушна акробатика

Хората обичат да ви дефинират като международен странник на зодиака и нищо повече. Но малко на брой виждат и правят оценка вашата креативна страна. Енергията на огнения знак в сърцето ви дава любопитен разум, който обича да изследва и научава нови неща. Обичате да се чувствате свободни да вършиме каквото желаете, тъй че въздушната акробатика е занимателен метод да упражнявате ръцете си. С толкоз доста трикове и техники за учене тази подготовка в никакъв случай няма да ви омръзне.

Козирог: Скално катерене

Може да наподобява стереотипно скалното катерене да се даде на знака на козата. Въпреки това, уменията и дълготрайната ангажираност, нужни за в действителност преодоляване на тази активност, са тъкмо нещо, което провокира интереса ви. Винаги търсите предизвикателство. И в света на тренировките и спортовете навън няма нищо, което да мери вашата храброст, увереност и устойчивост по този начин, както скалното катерене.

Водолей: Колоездене

Имаш потребност от независимост! И това не се дължи на някакви проблеми с уговорките. Просто желаете да попиете всички разнообразни прекарвания, които животът може да предложи, като това включва и какви тренировки да вършиме. Бунтарският дух във вас се нуждае от способността да се подхваща и да се движи по волност, когато фантазията може да ви удари. И по този начин, какъв по-добър метод да видите света от това да карате велосипед? Няма значение дали карате през вашия квартал или пътувате през страната. Свободата, която ви дава колоезденето, сигурно ще бъде началото на една доживотна фикс идея по открития път. Само не забравяйте да носите каска!

Риби: Водна аеробика

Обичате да приемате нещата елементарно. Вие сте тук, с цел да се наслаждавате на живота, а не да се ограничавате. Не е наложително да вършиме мускули или да работите за реализиране на цел. Просто да движите тялото си и да се разтягате малко всеки ден е изцяло задоволително. Тъй като вие сте воден знак, който обича да държи нещата свободни и плавни, най-хубавото ви упражнение ще бъде да сте във водата. И макар че сърфирането или йогата с падълборд наподобяват като занимателни и съвременни способи да останете във форма, до момента в който се наслаждавате на водата, не всеки има достъп до огромен басейн. Ето за какво водната аеробика е добър компромис. Добра концепция е даже да вземете ваш другар, който да при прави компания. По този метод ще ви бъде доста по- забавно и ще постигнете мечтаните резултати.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР