Ако има обнародване на текстовете в стандартния брой на Държавен

...
Ако има обнародване на текстовете в стандартния брой на Държавен
Коментари Харесай

Отстъпката за бензина влиза в сила от събота?

" Ако има обявяване на текстовете в общоприетия брой на Държавен вестник във вторник, мярката за 25 стотинки отстъпка при зареждане на транспортно средство би трябвало да влезе в действие в събота ", съобщи пред бТВ Живодар Терзиев, ръководител на Българската петролна и газова асоциация.

Терзиев разясни обаче, че не всички оператори са задължени да дават отстъпката, само че членовете на Асоциацията са поели този ангажимент.

“Пожелателно е, или по желание на оператора, те да вземат участие в препоръчаната държавна помощ. Не са длъжни да дават отстъпка за всички предлагани от тях горива. Но е пожелателно. Не можем да задължим оператори за нещо, което би могло да утежни бизнеса им”, добави Терзиев.

По изясни, че притежателите на бензиностации ще би трябвало да " влагат " лични средства в отстъпката и да чакат по-късно страната да им ги възвърне, а това ще затрудни дребния бизнес.

Терзиев предизвести, че всеки, който желае да употребява отстъпката да носи със себе си талона на колата, с който ще потвърди, че тя е благосъстоятелност на физическо лице.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР