Ако има някой, който упражнява произвола, това са ИТН, защото

...
Ако има някой, който упражнява произвола, това са ИТН, защото
Коментари Харесай

Хаджигенов: ИТН упражняват произвол, искат да работим за тях

Ако има някой, който упражнява произвола, това са Има Такъв Народ, тъй като те се пробват да извият ръцете на всички нас да работим за тях, а ние имаме наши лични гласоподаватели, наши лични цели, наши лични способи, които не са съвместими с демократичните им хрумвания. Това съобщи на влизане в Народното събрание Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! ", съобщи.

" Аз откровено се развличам с това, че Тошко Йорданов приказва от името на митинга, тъй като аз персонално съм го виждал на митинга един път. Всъщност ние сме митинга, не те ", продължи той.

" Нищо не следва - в случай че желаят, ще включат кабинета в дневен ред, в случай че не желаят - няма. Ще водят някакъв спор не знам какъв брой време, дали би трябвало да се гласоподава или не. Защо е належащо това - не знам, както не знам за какво им беше належащо това в последния месец, само че въпреки всичко го направиха ", разяснява и Татяна Дончева.

" Кандидатът за министър председател отива излъчен, подписва заявления да поема ангажимент, че ще сформира държавно управление, че дава отговор на условията за това. Тук не е иди ми - дойди ми, не сме на Женския пазар. Имаше 1000 индикации, че на някои хора това им е спектакъл, кино, сюжет или следващо предаване ", изясни тя.

" При всички случаи ще се сътвори парламентарен казус. Пише ли в Конституцията, че претендентът внася кабинета при президента и президентът го внася в Народното събрание за гласоподаване? Когато президентът е внесъл за гласоподаване кандидатурата на министър-председател и е издал съответния декрет, какво става? Ние не сме на партиен конгрес ", съобщи риторично Дончева.

Според нея писмото за отдръпване на Пламен Николов има значение, само че не довършва процедурата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР