Ако има нарушения от страна на възложителя, заместник-кметът по транспорта

...
Ако има нарушения от страна на възложителя, заместник-кметът по транспорта
Коментари Харесай

Иван Таков: При нарушения зам.-кметът да подаде оставка

Ако има нарушавания от страна на възложителя, заместник-кметът по превоза Кристиан Кръстев незабавно би трябвало да подаде оставка, съобщи общинският консултант от Българска социалистическа партия в София Иван Таков във връзка стандала.

Самият той е взел участие в комисията по тази социална поръчка и посочи, че тя е спомагателен орган на възложителя и няма право да променя критерии, както и да трансформира параметри по офертите на участниците, в това число препоръчаните цени. Таков акцентира, че комисията не борави с единични цени и не класира компаниите на тази база, а въз основа на сложна оценка от всичките цени, предоставени по другите индикатори. Според общинския консултант в самата процедура няма нарушавания и тя преди време е била проверявана от " Вътрешен надзор " на Столичната община. Също по този начин никой от участниците не е обжалвал.

" Контролните органи би трябвало да създадат инспекция и да кажат кой споделя истината ", безапелационен е Иван Таков. Той заключи, че осветлението в София като цяло е на безобразно равнище и има цели квартали и улици, където една крушка не свети.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР