Ако има изненада, тя ще е при ПППП Ясни са

...
Ако има изненада, тя ще е при ПППП Ясни са
Коментари Харесай

Първо във Флагман! Вижте водачите на листите във 2-ри МИР-Бургас за 48-ото НС

Ако има изненада, тя ще е при ПППП

Ясни са водачите на листите на партиите за 2-ри многомандатен изборен регион Бургас за идните на 2 октомври избори за 48-ото Народно заседание. Флагман разбра имената на всички тях от доверени източници.

Водач на листата на ГЕРБ за идния избор ще бъде Жечо Станков . Той има богат управнически опит, насъбран освен като зам.-министър на енергетиката, само че и като народен представител и ще е лицето на партията за Бургас. ГЕРБ ще се бори за първа политическа мощ във 2-ри МИР, каквато бе на всички  избори от 2009 година насам, като се изключи предходните изключителни парламентарни през ноември 2021 година

На чело на листата на Българска социалистическа партия е инж. Петър Кънев , който резервира позицията си от последните изобри. Надеждите в Столетницата са партията да успее да реализира по-добър резултат от предишния избор и ще се бори за най-малко трима депутати в 48-ото Народно събрание.

Водач на „ Продължаваме промяната ” за Бургаска област ще е Константин Бачийски . Той съумя да завоюва доверието на съпартийците си както от кръга на Кирил Петков, по този начин и от този на Асен Василев. Коалицията ще е главен конкурент на ГЕРБ и ще се съревновава с партията на Бойко Борисов за гласове. Снощи трябваше описът да е одобрен в централата на ПППП, където има много искащи да седнат на депутатска банка столичани, а това би било обезпечено единствено, в случай че са водачи. Ако има изненада на този избор с името на лидера, тя ще е точно в ПППП.

Листата на Движение за права и свободи ще се оглави от Севим Али . Партията резервира позициите си и доверието си към Али, който в последните 3 вота.

Под първи номер в листата на „ Възраждане ” ще е още веднъж Цончо Ганев.

Ивайло Вълчев оглавява листата с претендентите за народни представители от Има Такъв Народ .

Ивайло Мирчев ще е отпред на листата на „ Да, България ”.

Виолета Комитова пък ще е преди всичко в листата на новия план на Стефан Янев „ Български напредък ”.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР