Ако има филмово студио, което доминира в света на анимациите

...
Ако има филмово студио, което доминира в света на анимациите
Коментари Харесай

Изкуствен интелект показа как биха изглеждали българите като герои на Дисни

Ако има кино студио, което господства в света на анимациите през последния век, това несъмнено е " Дисни ". Именно от персонажите на техните анимации е почерпил ентусиазъм, който сподели по какъв начин биха изглеждали героите, в случай че бъде изработен филм за България. 

На изображенията, които бързо станаха шлагер в обществените мрежи, виждаме герои в обичайни родни носии и доста забавни моменти от българския обичай. 
                             

Тази заран в предаването " На кафе " Кристина Патрашкова повдигна тематиката, като обърна внимание на един подробност в изображенията, който се оказа най-обсъждан в обществените мрежи.

Оказва се, че методът, по който наподобяват православните храмове, е провокирал някои диспути и въпроси дали това е най-реалният облик на българската черква. 

Въпреки другите отзиви едно е несъмнено –  дори да не разчитаме на изкуствения разсъдък, в България има доста надарени аниматори. И би било необикновено да имаме опция да забележим някой ден на огромен екран една красива, българска анимационна история, с която да се гордеем. 
 6 български кино лентата, почтени за Оскар  6 български кино лентата, почтени за Оскар  6 български кино лентата, почтени за Оскар  6 български кино лентата, почтени за Оскар
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР