Ако има една група хора, на която бихме се доверили

...
Ако има една група хора, на която бихме се доверили
Коментари Харесай

Как лекуват махмурлук знаменитостите

Ако има една група хора, на която бихме се доверили за препоръки срещу махмурлук, то това е тази на звездите. Те са евентуално единствените, чиито работни отговорности включват вървене по коктейлни празненства.
 Gatorade Smart Gx - смарт бутилката, с която можем да преборим махмурлука
Бутилката, с която лекуваме махмурлук

Когато хидратацията е от изключително значение

Разбира се, напълно обикновено е някои от известните да са по-големи въздържатели от други, само че съвсем безспорно всеки от тях си има своите способи, с които бори махмурлука и единствено няколко часа след купона да е в (почти) идеална форма за работа.

Затова преди да се отправим към идващия огромен ваучър, можем да си " откраднем " някоя и друга звездна " рецепта " против болежките от препиване.

Лейди Гага
 Снимка 588079

Пред английския Daily Record тя споделя, че стартира подготовката за пиянската вечер още от сутринта. Обикновено закусва с кроасани и пие здравословно смути, което си забърква с потребни зелени съставки. Чак на идващия ден прави йога, с цел да изкара от тялото токсините от алкохола.

Гуинет Полтроу

Тайната на актрисата за лек за махмурлук се крие във вана, цялостна с толкоз гореща вода, колкото кожата ни може да понесе. " Сложете малко сол и сода за самун ", добавя тя.
 Снимка 589220

Инструкциите ѝ са да се потопим за 20 минути във ваната, а по-късно пък под леден душ за една минута. После се връщаме в горещата вана и оставаме в нея, до момента в който се затоплим. След това още веднъж се връщаме под студения душ за още една минута.

Клои Кардашиян
 Снимка 569207

Риалити звездата признава, че методът ѝ за лечение на махмурлук, е практикуването на йога. Или пък в случай че чак толкоз не сме в положение за физически извършения, то най-малко можем да застанем в поза " дете ". За нея се допуска, че подтиква циркулацията на лимфата, която оказва помощ за пречистването от токсините.

Джулия Робъртс
 Снимка 593090

През 2009 година пред Herald Sun актрисата споделя, че за нея най-хубавият метод за справяне с махмурлука е намирането на баланс сред шампанското и сока от моркови. " За мен работи, когато редувам двете ", признава си тя.

Кейт Хъдсън
 Снимка 599303

Тя пък подхожда по-сериозно към въпроса и издава своята потребна рецепта за лек против махмурлук: " Пия доста доматен сок, хапвам пресни плодове и авокадо и одобрявам доста витамини. "

Кейт Уинслет
 Снимка 589882

За разлика от другите си колежки, които очевидно натъртват на напитките, Кейт Уинслет залага непосредствено на яденето. Пред Mirror тя споделя, че на сутринта нормално хапва сандвич с наденица и бекон. Комбинира го с огромна чаша портокалов сок и чаша чай със захар. Актрисата подсигурява, че откакто сме изяли и изпили всичко това и сме си взели душ, няма по какъв начин да не се почувстваме ободрени.

Принц Хари
 Снимка 575459

За него не е несъмнено, само че се допуска, че облекчава махмурлука си с млечен ягодов шейк.

Рене Зелуегър
 Снимка 549572

Тя също натъртва на положителното ядене на сутринта след препиване. Пред Daily Record актриса споделя, че яде британска закуска, а от време на време пък единствено фасул върху изгорял самун.

Хю Грант
 Снимка 586791

През 2009 година пред Herald Sun той си признава, че чудеса за него прави " паница, цялостна със спагети болонезе ".

Кейти Пери
 Снимка 571319

На Daily Record певицата споделя, че срещу махмурлук ѝ оказва помощ да изяде един бургер, да пийне спрайт, да медитира и по-късно просто да спи през целия ден.
 Безалкохолен махмурлук и какво може да докара до това положение
Защо имаме признаци на махмурлук, без да сме пили

На всеки се е случвало

Парис Хилтън
 Снимка 598790

Подобна е " рецептата " на Парис Хилтън, като даже е още по-лесна за осъществяване. Достатъчно ѝ е просто да изяде един огромен бургер, с в допълнение сирене и доста пържени картофки, написа Glamour.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР