Ако има дори минимален шанс да се предпазим от разбито

...
Ако има дори минимален шанс да се предпазим от разбито
Коментари Харесай

Тези 4 зодии ще ви разбият сърцето

Ако има даже най-малък късмет да се предпазим от разрушено сърце, ще го вземем, без да ни „ мигне окото ”. Разбира се, първият метод да преценим дали един мъж е със „ сърцеразбивачески ” трендове е по отношение на зодиакалния му знак. Ето кои са зодиите, които са склонни да основават вихър от страсти и да завършват връзките си много трагично.
1. Стрелец
Стрелецът постоянно ще сложи своите потребности и претенции над всички останали. Ако имате потребност от сигурна и дълготрайна връзка, това е прекомерно неприятно, тъй като техните проекти за пътешестване към този момент са направени и имат избрана цел за реализиране до еди коя си дата. Те са доста егоцентрични и по-лошото е, че откакто ви разбият сърцето, ще се чудят за какво драматизирате толкоз.
2. Водолей
Водолеите даже не би трябвало да се разделят с някого, с цел да разбият сърцето му. Те ще флиртуват с други хора тъкмо пред очите на половинката си и по-късно ще кажат какъв брой ви обичат. Когато рано или късно се стигне до разлъка, те ще го създадат с възприятие на интелектуално предимство, сякаш не бихте могли да разберете техните прочувствени потребности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР